March 26, 2024

Alarm til butik

En butiksalarm til dig med egen butik 

Er du ejer af din egen butik, og ønsker du at optimere sikkerheden for dig, dine ansatte og ligeledes passe på butikkens værdigenstande? Eller er det et krav fra din forsikring, at du får installeret et alarmsystem? Så kan BeSafe hjælpe dig med at imødekomme disse behov. I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor en butiksalarm er en rigtig god idé. 

Hvorfor er et alarmsystem til din butik en god ide? 

Med vores mange år i branchen kan vi med sikkerhed sige, at et alarmsystem til din butik vil være en af de investeringer, som du ikke vil fortryde. Herunder har vi listet fire gode grunde til, at du skal lave denne investering allerede i dag – BeSafe står klar til at hjælpe dig!

En alarm til din butik sikrer dig mod indbrud

En butiksalarm hjælper først og fremmest med at beskytte din butik mod tyveri. Alarmen er sat i verden for nemt at opfange indtrængen eller bevægelse uden for åbningstiderne. Når alarmen går i gang, er tyven ikke i tvivl, og det kan potentielt afskrække andre ubudne gæster. Alarmsystemet giver derudover besked til både dig og eventuelt et overvågningsfirma, så der hurtigt kan handles på de ubudne gæsters forsøg på at komme ind. 

Beskyt dine varer, udstyr og inventar mod hærværk

Din butik indeholder højst sandsynligt værdifulde genstande såsom varer, udstyr og inventar. En alarm sikrer, at disse genstande er beskyttet mod tyveri og særligt hærværk. Hvis en indtrængen registreres, kan butiksalarmen være med til at forhindre yderligere indbrud eller skader. Et alarmsystem kan desværre ikke forhindre hærværk, men det kan potentielt hjælpe dig med at finde frem til, hvem der skal erstatte de påførte skader.

Og her vil vi ligeledes slå et slag for videoovervågning, som en præventiv løsning mod hærværk. Videoovervågning er en del af medarbejderplejen, da det kan være med til forebygge ubehagelige episoder eller give klarhed over eventuelle hændelser. 

Gør din butik brandsikker med et alarmsystem  

Nogle alarmsystemer til butikker inkluderer også branddetektorer og røgmeddelere. Ved røg eller temperaturændringer i din butik vil alarmen give besked til dig via push-beskeder samt kontrolcentralen, og det kan potentielt være med til at mindske skaderne, hvis en brand i din butik er brudt ud. En brand kan sprede sig hurtigt, men med det rette alarmsystem kan du, med mere ro i sindet, være sikker på, at det bliver opdaget i opløbet og ikke først når det er helt for sent. 

En butiksalarm kan være et krav – og en forsikringsfordel

Det kan ligeledes være et krav fra dit forsikringsselskab, at du har installeret et alarmsystem i din butik – på samme måde, som man kender det fra en forsikringsgodkendt cykellås. På den måde kan man bl.a. bevise overfor sit forsikringsselskab, at man har taget de fornødne foranstaltninger for at passe bedst muligt på ejendelene i butikken. Du kan læse mere om sikringsniveauer og blive klogere på de krav, som forsikringsselskaberne stiller.

Mange forsikringsselskaber tilbyder lige så rabatter til virksomheder, der har installeret en butiksalarm. Dette skyldes, at alarmen reducerer risikoen for tab som følge af tyveri eller skader. Ved at installere en butiksalarm kan du på lang sigt potentielt spare penge på forsikringsomkostningerne. 

Adgang til skadeservice gennem BeSafe 

BeSafe er medlem af LHG. Det betyder, at du igennem alarmen får adgang til en kontrolcentral med en tilhørende vagtpatrulje. Derfra får kunden direkte adgang til vores fælles skadeservice, som består af  professionelle folk. De er vant til at samarbejde med både beredskab og politi. De foretager altid en kompetent sikring af gerningsstedet, så intet går tabt i processen – det skaber tryghed.

Find din kommende alarm til butik lige her

BeSafe er leverandør af mange typer af alarmsystemer, og dem kan du læse mere om på vores produktside. Vi rådgiver altid vores kunder til at træffe det bedste valg alt efter budget og behov. Et alarmsystem til din butik er ofte ikke nok, og vi tilbyder derfor råd og vejledning i vores øvrige sikringsløsninger, så vi sikrer, at du kan gå hjem fra arbejde med ro i både mave og sind.

For mere information, kontakt venligst:

Mathias Rasmussen

Mathias Rasmussen

Direktør, partner
+45 60 20 15 01
mathias@besafe.dk
Viden & guides

Også værd at læse

Læs artiklen
Læs artiklen
Læs artiklen
kontakt os

Har du brug for os til din næste opgave?