Ajax alarm produkter til erhverv
Alarm

Erhvervsalarmer til alle slags virksomheder

At få ubudne gæster er aldrig særlig sjovt og slet ikke i sin virksomhed. Som virksomhedsejer skal man helst kunne gå hjem og sove tungt og trygt velvidende, at ens virksomhed er sikret. Derfor anbefaler vi hos BeSafe, at du får installeret en alarm til din virksomhed. Et alarmsystem til erhverv er opbygget af forskellige detektorer, som programmeres uafhængigt af hinanden. Det kan bl.a. være bevægelsesdetektorer, sirener, glasbrudsdetektor eller tågesikring. Det skal du læse mere om herunder.

Vi tilbyder kun professionelle alarmer til virksomheder og kommuner. Vores kvalitetssikring sikrer samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

Løsning

Alle tænkelige alarmløsninger

Uanset om I er mødt med et krav til at I skal have et alarmsystem, eller I selv synes det er det mest fornuftige, så er det vigtigt du vælger det rigtige system. Vi har alt lige fra tyverialarmer forbundet til kontrolcentral, rumsensorer og sirener til komplekse løsninger med vibreringsdetektorer, trykmålere, glasbrudsdetektorer, perimetersikringer og tågekanoner.

Kontakt os
online alarmsystem fra ajax

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Bestiller du en erhvervsalarm fra BeSafe får du altid: 

 • De nyeste løsninger på markedet
 • Forsikringsgodkende løsninger
 • Rådgivning baseret på mange års erfaring
 • Mulighed for tilkøb af serviceaftale
 • Kvalitetssikring gennem ensartede processer

Vi er ISO9001/2018-certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen. Du kan derfor regne med, at vi hver gang lever op til vores egen høje standard inden for opsætning af erhvervsalarmer til erhverv.

BeSafe udendørsalarm med kamera

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

BeSafe sikrer dig med et alarmsystem til erhverv

Hos BeSafe ønsker vi at yde en ekstraordinær service for vores erhvervskunder, og vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller valg af materialer. Vi rådgiver, monterer, vedligeholder og servicerer forskellige løsninger til dit nye alarmsystem til erhverv. 

Hos BeSafe tilbyder vi desuden hele løsninger. Det betyder, at du kun skal nøjes med et enkelt telefonopkald for at få den fulde pakke inden for sikringsløsninger. Her kan du finde relevant viden om adgangskontrol, dørautomatik, dørtelefon, låsesystemer og videoovervågning.

tilpasset behov for alarm- og sikringsloesninger

Gruppe af mennesker der samarbejder

Ekstraordinær service

BeSafe rådgiver, monterer, vedligeholder og servicerer alarmløsninger i Danmark. Vi tilbyder altid de nyeste, forsikringsgodkendte løsninger på markedet. Vi er ISO9001/2018-certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen, og kvalitetssikrer alle vores leverancer gennem ensartede processer.

Vi tilbyder også adgang til vores velfungerende service- og beredskabsafdeling. Den står klar til at løse alle slags opgaver, også de akutte. Du vil blive mødt af en ekstraordinær service, uanset opgavens karakter

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Hvorfor skal I have en erhvervsalarm? 

Hvad end I er mødt med et krav om et alarmsystem til erhverv eller helt selv (for den rolige nattesøvns skyld) ønsker det, så anbefaler vi altid, at I vælger det rigtige system til erhvervsalarmer. Det skal nemlig være tilpasset jeres behov, og det kan vi hos BeSafe hjælpe med! Vi tilbyder mange forskellige typer af erhvervsalarmer, og når I bestiller et alarmsystem til erhverv gennem os får I altid: 

 • Større sikkerhed gennem de nyeste løsninger på markedet
 • En kundeapp med hændelseslog over alarmsystemet
 • Alarmsystemer til erhverv forbundet til kontrolcentral , der agerer ud fra aftalte forholdsordre
 • Erhvervsalarmer som er uafhængig af producenter
hoej kvalitet af de nyeste alarmer

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Har du brug for et alarmsystem til erhverv? 

Hos BeSafe anbefaler vi altid, at man sikrer sig med en tyverialarm til erhverv. På den måde kan man være sikker på, at der ikke kan komme ubudne gæster på besøg, uden at det bliver opdaget.

Skal du bruge en alarm til butik – hvad end det er en tøjbutik, restaurant eller noget helt tredje – er der forskellige typer af erhvervsalarmer, som vi kan tilbyde dig.

Kontakt os
Besafe opsaetter alarmsystem

Gruppe af mennesker der samarbejder
Skræddersyede alarmsystemer til virksomheder

Find den rette alarm til virksomheder

Vi har alt lige fra en tyverialarm til erhverv, som er forbundet til kontrolcentral, rumsensorer og sirener til komplekse løsninger med vibreringsdetektorer, trykmålere, glasbrudsdetektorer og perimetersikringer.

Vi tilbyder ligeledes en alarm med tågesikring, som på kort tid, vil fylde rummet med tåge. Dette skærmer tyveknægtenes udsyn, og kan være en rigtig fornuftig løsning som et alarmsystem til erhverv. Vi står klar til at rådgive dig i det bedste alarmsystem til erhverv, som passer til jeres behov.

Gruppe af mennesker der samarbejder
Døgnberedskab og skadeservice til erhvervsalarmer

BeSafe tilbyder erhvervsalarmer – døgnet rundt!

Vi tilbyder adgang til vores velfungerende service- og beredskabsafdeling. Den står klar til at løse alle slags opgaver – også de akutte. Hvis du bliver udsat for indbrud eller hærværk, er BeSafe en del af LH Gruppen Danmark. Sammen har vi vores egen skadeservice, så vi kan tilbyde straks-assistance, hvis du bliver udsat for tyveri eller hærværk. De er kompetente til at samarbejde med beredskab og politi på stedet, så sporbevaring sikres i forbindelse med indbrud eller hærværk.

Gruppe af mennesker der samarbejder
Medarbejderne fra BeSafe, har optrådt MEGET professionelt og kundevenligt igennem alle de opgaver vi har haft sammen. Såvel i forhold til rådgivning før arbejdets igangsættelse, som efterfølgende dialog og selvstændig håndtering af fremdriften. Og installationerne er selvfølgelig altid blevet udført på et kvalitetsmæssigt højt niveau
1
Bestilling
1

Bestil adgangskontrol

Vælg dit ønskede system ud fra vores bredde palette af løsninger.

2
Opsætning
2

Vi opsætter dit system

Vælg dit ønskede system ud fra vores bredde palette af løsninger.

3
Check-in
3

Nyd sikkerheden

Vælg dit ønskede system ud fra vores bredde palette af løsninger.

Bestil adgangskontrol
Referencer

Hvad siger vores kunder

Hos Jensen Byg sætter vi en ære i at levere håndværk af den højeste kvalitet. På den måde sikrer vi glade og tilfredse kunder. Det er derfor vi benytter BeSafe. BeSafe ved alt om låsesystemer og er derfor vores foretrukne sikringspartner på projekter, hvor vi er hovedentreprenører. Kvaliteten og serviceniveauet er altid i top, uanset opgavens størrelse.

Karsten Jensen

Direktør
Referencer

Hvad siger vores kunder

BeSafe’s arbejde og tilgængelighed betyder rigtig meget for os

Til sikring af vores mange butikker har vi brug for komplekse sikkerhedsløsninger – og vi har brug for en partner, der leverer en unik service, når vi har brug for det, uanset tid på døgnet. BeSafe har rådgivet og installeret vores løsninger, der bl.a. består af videoovervågning, alarmanlæg, tågesikring, adgangskontrol, samt låsearbejde. Næsten endnu vigtigere, står BeSafe klar til at løse ad hoc-opgaver når som helst.

AIA, ADK, TVO, MEK, Tåge - Casino House

Aslam Perviz

Indehaver
Referencer

Hvad siger vores kunder

Et alarmsystem tilpasset lige præcis til os

Ingen bryder sig om ubudne gæster. Derfor har BeSafe designet og implementeret alarmløsninger til vores kontorer rundt om i landet. Løsningen sender notifikationer til udvalgte medarbejdere ved alarm. Den er også opkoblet til en kontrolcentral, der tager over, hvis medarbejderne ikke reagerer. BeSafe har rådgivet og tilpasset løsningen lige præcis til vores behov. Det giver os den tryghed vi har behov for.

Alarm - LH Skadeservice

Torben Rusbjerg

Direktør
Referencer

Hvad siger vores kunder

Jeg vil anbefale alarmsystemer fra BeSafe til alle størrelsevirksomheder

Servicehusets slogan er ”glæden ved et rent hjem.” Med et nyt, intuitivt alarmsystem fra BeSafe oplever vi nu selv ”glæden ved et sikkert hovedkontor.” Løsningen er utrolig nem at betjene. Der skal lyde en stor ros til BeSafe for deres professionalisme. Vi modtog dokumentation for det udførte arbejde, samt en installationserklæring til vores forsikringsselskab. BeSafe har styr på processerne.

Alarm - Servicehuset

Tina Mikkelsen

Økonomi ansvarlig
Løsning

Få fuld kontrol og sikkerhed til din virksomhed med BeSafe

 • De nyeste løsninger på markedet
 • Forsikringsgodkendte løsninger
 • Rådgivning baseret på mange års erfaring
 • Mulighed for at tilkøbe serviceaftale
 • Kvalitetssikring gennem ensartede processer
Bestil adgangskontrol

Ofte stillede spørgsmål om

Alarm

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så kontakt vores produktansvarlige, Mathias Rasmussen på +45 60 20 15 01

Pil der peger ned

Er det nødvendigt med alarm?

Mange mødes med krav til alarm fra forsikringsselskaber. Et alarmanlæg skal også leve op til specielle krav fra forsikringsselskaberne for at dække skader ved tyveri. Til det skal du bruge en certificeret alarminstallatør, som f.eks. BeSafe. Derudover har alarmer en stærk præventiv effekt, da klistermærke og skilte viser tyven, at stedet er sikret. Har virksomheden, som minimum, sikret det vi kalder for "skallen" – alt det uden om det, der ikke skal være fri adgang til – vil risikoen for indbrud være statistisk set være lavere. Derfor kan alarm til erhverv være en god idé.

Pil der peger ned

Hvilken erhvervsalarm skal jeg vælge?

Der findes mange kvalitetsalarmer til erhverv. Som udgangspunkt skal du vælge en alarm til erhverv, der er forsikringsgodkendt. Vi anbefaler også at den er forbundet til en kontrolcentral og at den kommer med app, som du kan se hændelseslogs på. Rådgivning kan hjælpe dig yderligere med at kortlægge dine behov. Alarmer fås i alle afskygninger med f.eks. perimetersikring, diverse detektorer som bevægelses og glasbrudsdetektorer, sirener, kontrolcentral og tågekanoner

Pil der peger ned

Hvem får besked hvis alarmen bliver aktiveret?

Vores alarmer kan tilsluttes Securitas kontrolcentral med deres tilhørende vagtpatrulje. Er skaden sket, kan du kontakte os på vores døgnvagt. Vi har selvfølgelig vores egne alarmteknikere og låsesmede klar, og er skaden større end det, gør vi brug af vores samarbejdspartner LH Skadeservice.

Pil der peger ned

Er vi sikre med et nyt alarmsystem?

Et nyt alarmsystem bidrager til at øge sikkerheden i jeres virksomhed. Det kan dog ikke stå alene. Et alarmsystem har en præventiv effekt, men det er også vigtigt at, der er en reaktion, hvis der skulle være en tyv på spil. Sker der noget uhensigtsmæssigt, sidder vores kontrolcentral (Securitas) klar til, proaktivt, at agere ud fra de forholdsordrer, der er aftalt. Det kan være kommunikere med de ubudne gæster, kontakte nøglemedarbejdere, ringe til politiet eller hvad der er aftalt.

Pil der peger ned

Følger der en app med til betjening?

Ja, alle nye systemer på markedet i dag tilbyder en app. Alt andet ville være useriøst. Vi guider dig naturligvis til at vælge rigtigt. I skal være bevidste om krav fra jeres forsikringsselskabet. Foreligger, der et højere sikringsniveau, kan der være begrænsninger for app-brug. -Alt det rådgiver vi selvfølgelig om så løsningen passer.

Læs mere

Bliv klogere på dine muligheder. Udforsk alternativer eller se hvordan vi har sikret andre.

Alle sikringsløsninger

Dørautomatik

Mekaniske og elektroniske versioner
Læs mere

Videoovervågning

Intet har en større præventiv virkning end videoovervågning
Læs mere

Dørtelefon

Alt fra den klassiske dørtelefon, til den moderne, online-dørtelefon
Læs mere

Alarm

Professionelle alarmer, der beskytter mod uventede gæster
Læs mere

Låsesystemer

Sikkerhedstjek, rådgivning og hurtig udrykning
Læs mere

Adgangskontrol

Få fuld kontrol over hvem der har adgang
Læs mere
Tekniker
Tekniker
Tekniker
Tekniker
Projekter vi har udført

Spændende tid i sikkerhedsbranchen

BeSafe sikringsteknikere foran Tåstrup bibliotek
Kommunal
Se projektet
Magventure har fået implementeret adgangskontrol
Virksomhed
Se projektet
Væxthuset vallensbæk får installeret videoovervågning
Kontorhotel
Se projektet
Muligheder

Vælg det rigtige alarmsystem

Nox alarm og adgangskontrol sikringssystem

NOX alarm

Få fuld kontrol over hvem der har adgang hvor og hvornår med et sikringssystem fra NOX. NOX systemet er et fuldt integreret alarm og adgangskontrol system i et produkt.

Ajax motionprotect bevægelses sensor

Ajax alarm

Ajax alarmsystem, er det nye og meget innovative trådløse alarmsystem. Produktet er godkendt af forsikring & pension, og kan dermed bruges til alle installationer.

Alarm betjeningspanel fra SPC vanderbilt

SPC Alarm

SPC alarmsystem fra tyske vanderbilt er af højeste kvalitet, og fås op til sikringsniveau 20 du kan tilføje simpelt adgangskontrol til SPC tyverialarm.

Jablotron alarm betjeningspanel til styring af områder

Jablotron alarm

Med Jablotron alarmsystemer opnår du fuld kontrol over jeres alarmløsninger via en app.

Besked

Send os en besked

Skriv endelig til os, vi sidder klar til at hjælpe

Tak for din besked, vi vender tilbage snarest!
Der skete en fejl, ring til os i stedet: 82 82 82 01