Ajax alarm produkter til erhverv
Alarmløsninger

Erhvervsalarmer til alle slags virksomheder

Ingen bryder sig om ubudne gæster, derfor har langt de fleste virksomheder et alarmsystem. BeSafe designer og implementerer alarmløsninger til alle typer virksomheder, og sikrer at alle krav overholdes.

Vi tilbyder kun professionelle alarmer til virksomheder og kommuner. Vores kvalitetssikring sikrer samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

Løsning

Alle tænkelige alarmløsninger

Uanset om I er mødt med et krav til at I skal have et alarmsystem, eller I selv synes det er det mest fornuftige, så er det vigtigt du vælger det rigtige system. Vi har alt lige fra tyverialarmer forbundet til kontrolcentral, rumsensorer og sirener til komplekse løsninger med vibreringsdetektorer, trykmålere, glasbrudsdetektorer, perimetersikringer og tågekanoner.

Kontakt os
online alarmsystem fra ajax

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Hvorfor et alarmsystem gennem BeSafe?

 • Større sikkerhed gennem de nyeste løsninger på markedet
 • Kundeapp med hændelseslog
 • ISO9001/2018-certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen
 • Kvalitetssikring gennem ensartede processer
 • Forbundet til kontrolcentral , der agerer ud fra aftalte forholdsordre
 • Uafhængig af producenter

Vi vil gerne høre nærmere om jeres udfordring.

BeSafe udendørsalarm med kamera

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Alarmløsning tilpasset dine behov

Ingen behov er ens. Vi tilpasser alarm- og sikringsløsninger, så de lever op til jeres krav. Vi har mange års erfaring med alle typer alarmsystemer og kan derfor rådgive om best-practices, de nyeste løsninger på markedet og hvordan det kan passe ind hos jer.

Alle alarmer er nemme at håndtere, kan styres via en app og kan samarbejde med andre systemer.

Har du også brug for videoovervågning, adgangskontrol, dørautomatik eller dørtelefoni, kan alle de systemer implementeres med det alarmsystem du vælger.

tilpasset behov for alarm- og sikringsloesninger

Gruppe af mennesker der samarbejder

Ekstraordinær service

BeSafe rådgiver, monterer, vedligeholder og servicerer alarmløsninger i Danmark. Vi tilbyder altid de nyeste, forsikringsgodkendte løsninger på markedet. Vi er ISO9001/2018-certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen, og kvalitetssikrer alle vores leverancer gennem ensartede processer.

Vi tilbyder også adgang til vores velfungerende service- og beredskabsafdeling. Den står klar til at løse alle slags opgaver, også de akutte. Du vil blive mødt af en ekstraordinær service, uanset opgavens karakter

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

De nyeste alarmløsninger

Hos BeSafe er kvaliteten af vores produkter og montering altid i top. Vi tilbyder altid:

 • De nyeste løsninger på markedet
 • Forsikringsgodkende løsninger
 • Rådgivning baseret på mange års erfaring
 • ISO9001/2018-certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen
 • Mulighed for tilkøb af serviceaftale
 • Kvalitetssikring gennem ensartede processer
hoej kvalitet af de nyeste alarmer

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Hvad består et alarmsystem af?

Et alarmsystem er opbygget af et antal forskellige detektorer, der programmeres uafhængigt af hinanden. Et alarmsystem til erhverv skal som minimum have sikret det vi kalder for "skallen" – alt det uden om det, der ikke skal være fri adgang til. Derfor vigtigt at der sidder åbningskontakter på alle døre i skallen. Det kan kombineres med eksempelvis bevægelsesdetektorer, sirener, betjeningspanel, glasbrudsdetektorer og meget mere.

Vi laver mange integrationer til alarmsystemer for erhvervslivet. Ofte installerer vi alarmer sammen med adgangskontrol, så brugerne får en brik til begge systemer.

Kan det integreres med tågesikring?

En tyverialarm kan kombineres med tågesikring, der betyder at hvis alarmen går, så fyldes lokalet med en maksimal mængde tåge i løbet af kort tid. Således blændes den uindbudte gæst.

Kontakt os
Besafe opsaetter alarmsystem

Gruppe af mennesker der samarbejder
Medarbejderne fra BeSafe, har optrådt MEGET professionelt og kundevenligt igennem alle de opgaver vi har haft sammen. Såvel i forhold til rådgivning før arbejdets igangsættelse, som efterfølgende dialog og selvstændig håndtering af fremdriften. Og installationerne er selvfølgelig altid blevet udført på et kvalitetsmæssigt højt niveau
Referencer

Hvad siger vores kunder

Hos Jensen Byg sætter vi en ære i at levere håndværk af den højeste kvalitet. På den måde sikrer vi glade og tilfredse kunder. Det er derfor vi benytter BeSafe. BeSafe ved alt om låsesystemer og er derfor vores foretrukne sikringspartner på projekter, hvor vi er hovedentreprenører. Kvaliteten og serviceniveauet er altid i top, uanset opgavens størrelse.

Karsten Jensen

Direktør
Referencer

Hvad siger vores kunder

BeSafe’s arbejde og tilgængelighed betyder rigtig meget for os

Til sikring af vores mange butikker har vi brug for komplekse sikkerhedsløsninger – og vi har brug for en partner, der leverer en unik service, når vi har brug for det, uanset tid på døgnet. BeSafe har rådgivet og installeret vores løsninger, der bl.a. består af videoovervågning, alarmanlæg, tågesikring, adgangskontrol, samt låsearbejde. Næsten endnu vigtigere, står BeSafe klar til at løse ad hoc-opgaver når som helst.

AIA, ADK, TVO, MEK, Tåge - Casino House

Aslam Perviz

Indehaver
Referencer

Hvad siger vores kunder

Et alarmsystem tilpasset lige præcis til os

Ingen bryder sig om ubudne gæster. Derfor har BeSafe designet og implementeret alarmløsninger til vores kontorer rundt om i landet. Løsningen sender notifikationer til udvalgte medarbejdere ved alarm. Den er også opkoblet til en kontrolcentral, der tager over, hvis medarbejderne ikke reagerer. BeSafe har rådgivet og tilpasset løsningen lige præcis til vores behov. Det giver os den tryghed vi har behov for.

Alarm - LH Skadeservice

Torben Rusbjerg

Direktør
Referencer

Hvad siger vores kunder

Jeg vil anbefale alarmsystemer fra BeSafe til alle størrelsevirksomheder

Servicehusets slogan er ”glæden ved et rent hjem.” Med et nyt, intuitivt alarmsystem fra BeSafe oplever vi nu selv ”glæden ved et sikkert hovedkontor.” Løsningen er utrolig nem at betjene. Der skal lyde en stor ros til BeSafe for deres professionalisme. Vi modtog dokumentation for det udførte arbejde, samt en installationserklæring til vores forsikringsselskab. BeSafe har styr på processerne.

Alarm - Servicehuset

Tina Mikkelsen

Økonomi ansvarlig
Muligheder

Vælg det rigtige alarmsystem

Nox alarm og adgangskontrol sikringssystem

Nox alarm

Få fuld kontrol over hvem der har adgang hvor og hvornår med et sikringssystem fra NOX.

NOX systemet er et fuldt integreret alarm og adgangskontrol system i et produkt.

Ajax motionprotect bevægelses sensor

Ajax alarm

Ajax alarmsystem, er det nye og meget innovative trådløse alarmsystem.

Produktet er godkendt af forsikring & pension, og kan dermed bruges til alle installationer.

Alarm betjeningspanel fra SPC vanderbilt

SPC Alarm

SPC alarmsystem fra tyske vanderbilt er af højeste kvalitet, og fås op til sikringsniveau 20

du kan tilføje simpelt adgangskontrol til SPC tyverialarm

Jablotron alarm betjeningspanel til styring af områder

Jablotron alarm

Med Jablotron alarmsystemer opnår du fuld kontrol over jeres alarmløsninger via en app.

Ofte stillede spørgsmål om

Alarm

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så kontakt vores produktansvarlige, Mathias Rasmussen på +45 60 20 15 01

Pil der peger ned

Er det nødvendigt med alarm?

Mange mødes med krav til alarm fra forsikringsselskaber. Et alarmanlæg skal også leve op til specielle krav fra forsikringsselskaberne for at dække skader ved tyveri. Til det skal du bruge en certificeret alarminstallatør, som f.eks. BeSafe. Derudover har alarmer en stærk præventiv effekt, da klistermærke og skilte viser tyven, at stedet er sikret. Har virksomheden, som minimum, sikret det vi kalder for "skallen" – alt det uden om det, der ikke skal være fri adgang til – vil risikoen for indbrud være statistisk set være lavere. Derfor kan alarm til erhverv være en god idé.

Pil der peger ned

Hvilken erhvervsalarm skal jeg vælge?

Der findes mange kvalitetsalarmer til erhverv. Som udgangspunkt skal du vælge en alarm til erhverv, der er forsikringsgodkendt. Vi anbefaler også at den er forbundet til en kontrolcentral og at den kommer med app, som du kan se hændelseslogs på. Rådgivning kan hjælpe dig yderligere med at kortlægge dine behov. Alarmer fås i alle afskygninger med f.eks. perimetersikring, diverse detektorer som bevægelses og glasbrudsdetektorer, sirener, kontrolcentral og tågekanoner

Pil der peger ned

Hvem får besked hvis alarmen bliver aktiveret?

Vores alarmer kan tilsluttes Securitas kontrolcentral med deres tilhørende vagtpatrulje. Er skaden sket, kan du kontakte os på vores døgnvagt. Vi har selvfølgelig vores egne alarmteknikere og låsesmede klar, og er skaden større end det, gør vi brug af vores samarbejdspartner LH Skadeservice.

Pil der peger ned

Er vi sikre med et nyt alarmsystem?

Et nyt alarmsystem bidrager til at øge sikkerheden i jeres virksomhed. Det kan dog ikke stå alene. Et alarmsystem har en præventiv effekt, men det er også vigtigt at, der er en reaktion, hvis der skulle være en tyv på spil. Sker der noget uhensigtsmæssigt, sidder vores kontrolcentral (Securitas) klar til, proaktivt, at agere ud fra de forholdsordrer, der er aftalt. Det kan være kommunikere med de ubudne gæster, kontakte nøglemedarbejdere, ringe til politiet eller hvad der er aftalt.

Pil der peger ned

Følger der en app med til betjening?

Ja, alle nye systemer på markedet i dag tilbyder en app. Alt andet ville være useriøst. Vi guider dig naturligvis til at vælge rigtigt. I skal være bevidste om krav fra jeres forsikringsselskabet. Foreligger, der et højere sikringsniveau, kan der være begrænsninger for app-brug. -Alt det rådgiver vi selvfølgelig om så løsningen passer.

Sikringsløsninger

Vi tilbyder stort set alle sikringsløsninger

Adgangskontrol

Vi tilpasser enhver adgangskontrol ud fra dine ønsker til den pågældende ejendom. Når vi opretter et nyt adgangssystem, kan vi kombinere adgangsrettigheder på kryds og tværs.

Dørautomatik

Den rigtige dørlukker type er med til at gøre hverdagen nemmere – og giver tryghed og sikkerhed til dem der bruger bygningen. Automatiske dørlukkere bliver også brugt til at hjælpe gangbesværede og handicappede til en nemmere hverdag.

Dørtelefon

Mulighederne er mange inden for dørtelefoni og videotelefoni, og med de seneste teknologiske løsninger, kan man i dag, eksempelvis få opkaldene ind på mobilen, og samtidigt se, hvem der står på gaden. Vi leverer alt fra den klassiske dørtelefon, til den moderne, online-dørtelefon med inkorporeret video.

Låsesystemer

Der findes både mekaniske og elektroniske låsesystemer. Et mekanisk låsesystem er mere prisvenligt end et elektronisk låsesystem. Dog kan der være penge at spare på sigt ved at vælge et elektronisk låsesystem, da det er væsentlig billigere i drift.

Videoovervågning

Vi anvender den nyeste teknologi på markedet med blandt andet AI teknologi. Moderne videoovervågning er meget mere end præventiv sikring, brug teknologien som et værktøj i hverdagen.

Besked

Send os en besked

Skriv endelig til os, vi sidder klar til at hjælpe

Tak for din besked, vi vender tilbage snarest!
Der skete en fejl, ring til os i stedet: 82 82 82 01