March 26, 2024

Dørtelefon til lejligheder

Kunne du godt tænke dig at skabe tryghed for beboerne i ejendommen, gøre ejendommen attraktiv for nye beboere eller følge med den nyeste teknologi på markedet? Så er dørtelefoner til etageejendomme det oplagte valg for dig! I denne artikel fortæller vi bl.a. om det stigende behov for dørtelefoner til lejligheder, typer af dørtelefoner på markedet samt, hvordan BeSafe kan hjælpe dig med at installere skræddersyet dørtelefoner efter dit ønske og ejendommens behov. 

En dørtelefon til lejligheder – det smarte valg 

En dørtelefon i lejligheden imødekommer adskillige af beboernes krav, idet dørtelefonen både fremmer sikkerheden i bygningen og potentielt kan gøre din ejendom mere attraktiv for nye beboere. Det fortæller vi dig mere om herunder, og har du lyst til at læse meget mere om vores løsninger, kan du gøre det ved at følge dette link

Bekvemmelighed for beboerne med dørtelefon til lejligheder

Har ejendommen rigtig mange etager, vil særligt de øverste beboere sikkert nyde rigtig godt af den friske luft og udsigten ud over byens tage eller de åbne marker. Men så snart at dørklokken ringer, og de skal gå hele vejen ned af opgangen for at lukke pizzabuddet eller øvrige gæster i bygningen ind, er det pludselig knap så sjovt at bo så højt oppe i ejendomskomplekset. Behovet for at kunne fjernstyre hoveddøren imødekommer en dørtelefon til lejligheder, da det giver beboerne mulighed for at låse døren op uden sved på panden. 

En dørtelefon til etageejendommen skaber tryghed 

Foruden bekvemmeligheden ved at have en dørtelefon er det ligeledes med til at skabe tryghed for beboerne i ejendommen. Ved hjælp af dørtelefonen kan beboerne nemt styre adgangen for, hvem der skal have adgang til bygningen, og med den helt nye teknologi kan man på et kamera nu også se, hvem der ringer på. Dette løser dørtelefonen WelcomeBob. Den ringer direkte til beboerens smartphone med video. Beboeren kan se hvem der ringer på, tale med dem og åbne døren direkte fra deres smartphone. Og hvis du ikke ønsker adgang med kamerafunktion, er en Scrantron dørtelefon ligeledes også et godt valg. 

En dørtelefon til boligens lejlighed gør boligen mere attraktiv 

Bekvemmelighed og tryghed står højt på manges liste, når de leder efter en ny bolig at slå sig ned i. Ved at lade BeSafe installere dørtelefoner til de lejligheder, som du administrerer, er du dermed med til at modernisere bygningen. På den måde gør du dig selv og din ejendom mere attraktiv på markedet, og det er altså en langsigtet og smart investering at installere en dørtelefon til lejlighederne.  

Pris på dørtelefon til lejligheder

Et af de afgørende spørgsmål, som vi tit støder på, drejer sig helt naturligt om prisen. Det er svært at give et helt klart svar på, hvor meget dørtelefoner til lejligheder kommer til at koste. 

Hvis du ønsker en mere eksakt pris på den fremtidige dørtelefon til lejligheder, er du altid velkommen til at kontakte os. Her kan vi tale meget mere om dine specifikke ønsker, behov, budget mm. og derfra give dig et mere klart billede af, hvor meget en eller flere dørtelefoner til lejligheder kommer til at koste. 

BeSafe – din fremtidige samarbejdspartner 

Hos BeSafe vægter vi både høj kvalitet og service meget højt, når vi indgår et samarbejde med en ny kunde. Du kan derfor altid forvente, at vi gør vores bedste for at imødekomme de ønsker og behov, som du måtte have til din kommende dørtelefon til lejligheder. Vi står hele tiden til rådighed med  professionel rådgivning og vejledning vedrørende vores typer af dørtelefoner.

For mere information, kontakt venligst:

Mathias Rasmussen

Mathias Rasmussen

Direktør, partner
+45 60 20 15 01
mathias@besafe.dk
Viden & guides

Også værd at læse

Læs artiklen
Læs artiklen
Læs artiklen
kontakt os

Har du brug for os til din næste opgave?