March 26, 2024

ISO 9001:2015 certificering

BeSafe ApS sikrer endnu engang kvalitet med ISO 9001:2015 re-certificering

Vi er stolte af at meddele, at BeSafe ApS igen har opnået ISO 9001:2015 re-certificering for de næste tre år. Denne prestigefyldte re-certificering bekræfter vores dedikation til kvalitet og styring i vores drift, og er et skridt fremad i vores bestræbelser på fortsat at levere de bedste produkter og tjenester til vores kunder.

Hvad er ISO 9001:2015 certificering?

ISO 9001:2015 er en international standard for kvalitetsledelse, der fastlægger retningslinjer og krav til virksomheder for at sikre, at de opfylder høje kvalitetsstandarder. Denne certificering er ikke kun en engangsbedrift; den kræver en kontinuerlig forpligtelse til at forbedre og overvåge kvaliteten af produkter og tjenester. Derfor er vi også stolte over, at vi er blevet re-certificerede, så vi kan fortsætte vores dedikation til at sørge for den højeste kvalitet. 

ISO 9001 certificeringen sikrer også, at BeSafe ApS har anerkendt og verificeret kvalitetsledelse, der indeholder klare definitioner af processer, værdier samt løbende overvågning og evaluering. Dermed har Besafe et anerkendt og grundlæggende styringsværktøj.

Hvad betyder det for vores kunder?

BeSafe ApS' ISO 9001 re-certificering giver vores kunder en række fordele. Først og fremmest kan vores kunder forvente konsekvent levering af produkter og tjenester, der opfylder både deres forventninger og gældende lovgivning. Dette sikrer, at du kan stole på vores produkter og tjenester til enhver tid.

Vores engagement i at forbedre kundetilfredsheden gennem effektiv anvendelse af vores system er en prioritet. Vi stræber fortsat efter at overholde kundens og gældende lovgivningsmæssige krav og kontinuerligt forbedre vores processer for at opnå dette mål.

Med vores ISO 9001 re-certificering garanterer vi også fortsat et ensartet niveau af ydelser og produkter. Dette betyder, at uanset hvilket produkt eller tjeneste du vælger fra BeSafe ApS, kan du forvente den samme høje kvalitet hver gang.

En stolt del af SikkerhedsBranchen

BeSafe ApS er en aktiv del af SikkerhedsBranchen, den danske brancheforening for sikkerhed og sikring. Vi er stolte af vores tilknytning til denne organisation og deler deres mål om at fremme sikkerhed og kvalitet i branchen.

Hvis du ønsker at lære mere om ISO 9001:2015 re-certificeringen og dens betydning for BeSafe ApS, kan du besøge SikkerhedsBranchens hjemmeside her. Der kan du finde yderligere information om standarden og dens indvirkning på vores virksomhed.

Kvalitet, sikkerhed og tryghed med BeSafe ApS

Som en del af vores ISO 9001:2015 re-certificering fortsætter vi med at prioritere kvalitet, sikkerhed og kundetilfredshed, og vores ISO 9001:2015 re-certificering er en bekræftelse på vores forpligtelse til disse værdier. Det betyder, at du gennem BeSafes produkter- og services inden for sikringsløsninger, kan få de sikreste produkter på markedet, om det er sikring af kontorer, videoovervågning til dit hjem eller dørtelefoner med kamera. Se hele vores sortiment af sikringsløsninger her

Vi takker vores kunder og samarbejdspartnere for deres støtte og ser frem til at fortsætte med at levere produkter og tjenester af højeste kvalitet, så du kan få kvalitet, sikkerhed og tryghed i din virksomhed og på din arbejdsplads. 

For mere information, kontakt venligst:

Mathias Rasmussen

Mathias Rasmussen

Direktør, partner
+45 60 20 15 01
mathias@besafe.dk
Viden & guides

Også værd at læse

Læs artiklen
Læs artiklen
Læs artiklen
kontakt os

Har du brug for os til din næste opgave?