BeSafe sikrer Varevogn hos Ejner Hessel med bearlock låsesystem
Kundehistorie

BeSafe sikrer Ejner Hessel´s varevogne

Familieejede Ejner Hessel A/S er Danmarks største bilforhandler med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Ford, Mercedes-Benz, Renault, Dacia og Smart. Koncernen er også medejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark.

Med den automatiske Bearlock-tyverisikring forhindres uautoriseret adgang til virksomhedens biler. Løsningen er markedets mest populære løsning til varebiler. De kommer med en ekstra låsemekanisme, der monteres på varebilens døre, for at opnå et ekstra niveau af beskyttelse.

Video med installation

- Hemmeligheden bag vores succes er vores medarbejdere. Som i de fleste andre virksomheder er de veluddannede og udstyret med det rigtige værktøj. Men det er også vigtigt at vi sikrer deres hverdag. BeSafe’s varevognssikring tilbyder en ekstra sikkerhedspakke til vores kunders firmabiler, udtaler Claus Johansen, salgskonsulent hos Ejner Hessel A/S.

Åbning af bearlock låsesystem med fjernbetjening

Tyverisikringen tilbydes som en ekstra sikkerhed til kunderne, når de køber eller leaser biler. Sikkerheden kan opdeles i værn mod indbrud, sikring af værdier i firmabilen og sporing af stjålne genstande. Det kan monteres på alle typer døre ind til varerummet, herunder også bagklapper og skydedøre.

Med varevognssikring gennem Besafe sikres værdier i varebilerne. Det er ikke synligt for tyven, hvor den indvendige sikkerhedsanordning på hver dør er monteret, og derfor kan den ikke bores op.  Tyven kan kun se at den velkendte Bearlock-lås er monteret, på mærkatet udvendigt på bilen, og det i sig har en stor præventiv virkning. Selve sikkerhedsanordning kan ikke gå i stykker og kan ikke beskadiges eller brydes af en tyv.

Systemet kan enten åbnes med en fysisk nøgle, eller via en fjernbetjening. En fjernbetjening letter hverdagen betydeligt for de fleste brugere.

Fire gode grunde til at vælge varevognssikring

  • De fire vigtigste grunde for Ejner Hessel A/S at vælge varevognssikring gennem Besafe har været:
  • Give kunderne en ekstra sikkerhed med i deres billeasing eller -køb
  • Fordele udgiften til varevognssikringen ud over hele aftaleperioden
  • Hjælpe kunderne med at dæmme op for tab af arbejdstid og omsætning
  • Sikre kunderne at opbevaring af værdigenstande kan ske i firmabilen

BeSafe rådgiver, monterer, vedligeholder og servicerer tyverisikringsløsninger i Danmark. Vores servicemontører er udekørende og installerer hvor du er. Vi tilbyder også adgang til vores velfungerende service- og beredskabsafdeling. Den står klar til at løse alle slags opgaver, også de akutte. Du vil blive mødt af en ekstraordinær service, uanset opgavens karakter.

For mere information, kontakt venligst:

Mathias RasmussenOmrids af person

Mathias Rasmussen

Direktør, partner
+45 60 20 15 01
mathias@besafe.dk
Projekter vi har udført

Andre succesfulde kundehistorier

Væxthuset vallensbæk får installeret videoovervågning
Kontorhotel
Se projektet
Magventure har fået implementeret adgangskontrol
Virksomhed
Se projektet
BeSafe sikrer Varevogn hos Ejner Hessel med bearlock låsesystem
Varevognssikring
Se projektet

Vores arbejdsgang

Vi guider dig fra start til slut. Fra det første møde til vores løbende vedligeholdelse er du sikret rådgivning fra Danmarks bedste sikringsteknikere og rådgivere.

01
Første møde
02
Implementering
03
Instruktion
04
Vedligeholdelse
kontakt os

Har du brug for os til din næste opgave?

Besked

Send os en besked

Skriv endelig til os, vi sidder klar til at hjælpe

Tak for din besked, vi vender tilbage snarest!
Der skete en fejl, ring til os i stedet: 82 82 82 01