Kontrol

Videoovervågning som prævention


Intet har en større præventiv virkning end videoovervågning. Med kunstig intelligens (AI) og scenariebaserede hændelsesalarmer er det kun fantasien, der sætter grænser for hvordan videoovervågning kan hjælpe en virksomhed eller et ejendomskompleks.

Vi anvender den nyeste teknologi på markedet med blandt andet AI teknologi. Moderne videoovervågning er meget mere end præventiv sikring, brug teknologien som et værktøj i hverdagen.

Løsning

Videoovervågning i rivende udvikling

Med videoovervågning passer du på dine medarbejdere og jeres ejendele. Det kan være alt lige fra at I kan se hvem, der forsøger at komme ind på jeres grund, inden for eller uden for lukketid, til registreringer af mistænkelige forhold, f.eks. at en taske har stået urørt et sted i mere end 10 minutter.

Professionel videoovervågning er det sikreste valg

Hos BeSafe er vi sikre på at videoovervågning i højere grad kommer til at overtage alarmers funktion. Allerede nu kan vi opsætte systemer med en – med jer – række forholdsordrer, der betyder, at hvis noget uforudset sker, så vil kontrolcentralen reagere ud fra den ordre, der er givet. Det kan f.eks. være at ringe til en medarbejder, antaste vedkommende på overvågningen, ringe til politiet eller selv køre ud.

Kontakt os
BeSafe installerer videoovervågning

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Hvorfor et videoovervågning anlæg gennem BeSafe?

 • I et marked, der bevæger sig med lynets hast, er vi på forkant med løsningerne
 • ISO9001/2018-certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen
 • Professionel rådgivning og opsætning af forholdsordrer til kontrolcentral
 • Eksperter i TV-overvågningsloven
 • Kvalitetssikring gennem ensartede processer.
 • Serviceaftaler, der følger lovkravene og GDPR-reglerne
 • Døgnvagt

Vi vil gerne høre nærmere om jeres udfordring.

BeSafe udendørs videoovervågning

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Videoovervågningsløsning til erhverv

Når det kommer til videoovervågning, er der mange ting, man skal være opmærksom på- Skal udstyret installeres udendørs eller indendørs? Skal du bruge den mere simple overvågningsløsning, hvor du bruger det til at filme butikken for at højne medarbejdernes sikkerhed?

Eller skal det være videoovervågning med nummerpladegenkendelse, sensorer, termiske kameraer, auto-tracking af bevægelser med PTZ-kameraer?

Vi har alle de løsninger du kan tænke dig, men via rådgivning finder vi ud af hvilke løsninger, der er bedst for dig. Alle vores videoovervågningssystemer er nemme at håndtere, og kan integreres med adgangskontrol og alarm.

videoovervågning til erhverv

Gruppe af mennesker der samarbejder

Ekstraordinær service

BeSafe rådgiver, monterer, vedligeholder og servicerer videoovervågning i Danmark. Vi tilbyder altid de nyeste, forsikringsgodkendte løsninger på markedet. Vi er ISO9001/2018-certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen, og kvalitetssikrer alle vores leverancer gennem ensartede processer.

Vi tilbyder også adgang til vores velfungerende service- og beredskabsafdeling. Den står klar til at løse alle slags opgaver, også de akutte. Du vil blive mødt af en ekstraordinær service, uanset opgavens karakter.

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Proaktivitet med videoovervågning

Hos BeSafe er kvaliteten af vores produkter og montering altid i top. Vi tilbyder altid:

 • Proaktiv videoovervågning med opkobling til 24/7-bemandet kontrolcentral
 • De nyeste løsninger på markedet
 • Forsikringsgodkende løsninger
 • Rådgivning baseret på mange års erfaring
 • ISO9001/2018-certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen
 • Kvalitetssikring gennem ensartede processer

proaktiv videoovervågning af høj kvalitet

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Hvorfor vælge videoovervågning fra BeSafe?

BeSafe er en professionel installatør og uafhængig af producenter. Videoovervågningsmulighederne er mange. Vi hjælper med at finde løsningen til lige netop dine behov, uden at gå på kompromis med produktet. Hos os er det altid jeres individuelle behov, der er vigtigst, hvilket også er grunden til, at vi ikke tror på standardløsninger.

Professionel installation

Vi tilbyder kun professionelle løsninger, da vi står inde for både installationen men ikke mindst produktet. Vores kvalitetssikring sikrer samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

BeSafe installerer videoovervågning

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Hvad består videoovervågning af?

Videoovervågning, især kombineret med kunstig intelligens (AI), kan gøre stort set alt. Der er sket noget fra traditionelt CCTV. Uanset løsning vil det arbejde sammen med en app, der kan sende push-notifikationer ud fra brugervalgte scenarier. Overvågning kan bl.a. bruges at scanne nummerplader, reagere på uhensigtsmæssigheder, sikre rigtig adgangskontrol, tilpasses forskellige døgncyklusser osv. Alt kan ske i HD, 4K, og/eller med panorama- eller termoteknologi til ansigtsgenkendelse og full-color kameraer, der opfanger alt i mørke.

Brug det proaktivt

Der findes et hav af muligheder med videoovervågning. I sidste ende skal det have en præventiv effekt, give klarhed over hændelser og skabe større tryghed. Det sikrer vi, uanset løsning. Sker der noget uhensigtsmæssigt, sidder en kontrolcentral (Securitas) klar til, proaktivt, at agere ud fra de forholdsordrer, der er aftalt. Det kan være kommunikere med de ubudne gæster, kontakte nøglemedarbejdere, ringe til politiet eller hvad der er aftalt.

Kontakt os
Brug videoovervågning proaktivt

Gruppe af mennesker der samarbejder
Referencer

Hvad siger vores kunder

Hos Jensen Byg sætter vi en ære i at levere håndværk af den højeste kvalitet. På den måde sikrer vi glade og tilfredse kunder. Det er derfor vi benytter BeSafe. BeSafe ved alt om låsesystemer og er derfor vores foretrukne sikringspartner på projekter, hvor vi er hovedentreprenører. Kvaliteten og serviceniveauet er altid i top, uanset opgavens størrelse.

Karsten Jensen

Direktør
Referencer

Hvad siger vores kunder

BeSafe’s arbejde og tilgængelighed betyder rigtig meget for os

Til sikring af vores mange butikker har vi brug for komplekse sikkerhedsløsninger – og vi har brug for en partner, der leverer en unik service, når vi har brug for det, uanset tid på døgnet. BeSafe har rådgivet og installeret vores løsninger, der bl.a. består af videoovervågning, alarmanlæg, tågesikring, adgangskontrol, samt låsearbejde. Næsten endnu vigtigere, står BeSafe klar til at løse ad hoc-opgaver når som helst.

AIA, ADK, TVO, MEK, Tåge - Casino House

Aslam Perviz

Indehaver
Referencer

Hvad siger vores kunder

Jeg er meget imponeret over rådgivningen og arbejdet fra BeSafe

Inden vi snakkede med BeSafe var vi usikre på hvilken alarmløsning vi var på udkig efter til at beskytte vores dyre komponenter. Med professionel rådgivning fra Mathias og teamet fik vi designet og installeret en alarmløsning med tilhørende tågekanon. Det betyder at hvis alarmen går, så fyldes lokalet med en maksimal mængde tåge i løbet af kort tid. Det giver os den tryghed vi har brug for.

Alarm + Tåge - Woodsense

Jeppe Rasmussen

CEO, Founder
Referencer

Hvad siger vores kunder

Jeg vil anbefale alarmsystemer fra BeSafe til alle størrelsevirksomheder

Servicehusets slogan er ”glæden ved et rent hjem.” Med et nyt, intuitivt alarmsystem fra BeSafe oplever vi nu selv ”glæden ved et sikkert hovedkontor.” Løsningen er utrolig nem at betjene. Der skal lyde en stor ros til BeSafe for deres professionalisme. Vi modtog dokumentation for det udførte arbejde, samt en installationserklæring til vores forsikringsselskab. BeSafe har styr på processerne.

Alarm - Servicehuset

Tina Mikkelsen

Økonomi ansvarlig
Muligheder

Vi har flere videoovervågning løsninger til hver opgave

Dahua videokamera

Dahua videoovervågning

Dahua videoovervågning er vores anbefaling, når det kommer til højkvalitets videoovervågnings produkt.

Dahua produkt sortiment er enormt bredt, både indenfor kamera, optagere og software.

Flere HIK vision kamera

Hik-vision videoovervågning

Hikvision overvågning er høj kvalitetsprodukter til fornuftige penge.

Hikvision har den største udviklingsafdeling indenfor videoovervågning

PTZ kameraer fra provision

Provision videoovervågning

Provision er et ikke kinesisk produkt, men af samme høje kvalitet.

Produktet er nemt at betjene via APP.

dørtableau ved opgangsdør

Sikring kontorer

Der findes ikke kun et produkt indenfor sikring af kontorer, her er der ofte forskellige løsninger for et opnå et godt sikringsniveau, samtidig skal brugervenligheden være god.

Ofte stillede spørgsmål om

Videoovervågning

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så kontakt vores produktansvarlige, Mathias Rasmussen på +45 60 20 15 01

Pil der peger ned

Hvilken videoovervågning skal jeg vælge?

Når der skal vælges en løsning med videoovervågning til erhverv, skal du overveje dine behov nøje. Skal udstyret installeres udendørs eller indendørs? Og hvad skal videoovervågning hjælpe dig med: prævention, højne medarbejdersikkerhed eller styre adgang? Næsten alt er muligt med videoovervågning nu til dags; simpel reaktiv overvågning til proaktiv overvågning med nummerpladegenkendelse, sensorer, termiske kameraer, auto-tracking af bevægelser med PTZ-kameraer. Rådgivning kan hjælpe dig yderligere med at kortlægge dine behov.

Pil der peger ned

Hvad koster videoovervågning?

Videoovervågning til erhverv kan være helt simple løsninger over til meget komplekse opsætninger. Derfor skal der rådgivning til før du kan få en pris på videoovervågning. Udgifterne til videoovervågning vil være indkøb og opsætning af udstyret.

Pil der peger ned

Hvilke overvejelser skal man gøre sig inden installation?

Det er vigtigt at der tænkes på lovgivning. Det har vi styr på igennem vores ISO-certificering, da vi er godkendte TV-overvågningsinstallatører og registreret hos Forsikring & Pension.

Pil der peger ned

Hvad sker der ved strømafbrydelse?

Her kan tilbydes backupforsyning, der sikrer optagelserne fortsættes ved strømsvigt.

Pil der peger ned

Videoovervågning, hvor længe må optagelserne gemmes?

Lovgivningen siger op til 30 dage. Individuelt afhænger det af hardware og den mængde plads, der er til rådighed på harddiskene.

Sikringsløsninger

Vi tilbyder stort set alle sikringsløsninger

Adgangskontrol

Vi tilpasser enhver adgangskontrol ud fra dine ønsker til den pågældende ejendom. Når vi opretter et nyt adgangssystem, kan vi kombinere adgangsrettigheder på kryds og tværs.

Alarm

Vi tilbyder kun professionelle alarmer til virksomheder og kommuner. Vores kvalitetssikring sikrer samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

Dørautomatik

Den rigtige dørlukker type er med til at gøre hverdagen nemmere – og giver tryghed og sikkerhed til dem der bruger bygningen. Automatiske dørlukkere bliver også brugt til at hjælpe gangbesværede og handicappede til en nemmere hverdag.

Dørtelefon

Mulighederne er mange inden for dørtelefoni og videotelefoni, og med de seneste teknologiske løsninger, kan man i dag, eksempelvis få opkaldene ind på mobilen, og samtidigt se, hvem der står på gaden. Vi leverer alt fra den klassiske dørtelefon, til den moderne, online-dørtelefon med inkorporeret video.

Låsesystemer

Der findes både mekaniske og elektroniske låsesystemer. Et mekanisk låsesystem er mere prisvenligt end et elektronisk låsesystem. Dog kan der være penge at spare på sigt ved at vælge et elektronisk låsesystem, da det er væsentlig billigere i drift.

Besked

Send os en besked

Skriv endelig til os, vi sidder klar til at hjælpe

Tak for din besked, vi vender tilbage snarest!
Der skete en fejl, ring til os i stedet: 82 82 82 01