Udekørende låsesmed til montering af dørautomatik
Dørautomatik

Praktiske dørautomatikløsninger

Mange steder er det praktisk, at en dør åbner automatisk eller lukker kontrolleret. Det kan være i butikker, på plejehjem, hospitaler, ejendomskomplekser eller virksomheder. Vi installerer alle slags løsninger.

Den rigtige dørlukker type er med til at gøre hverdagen nemmere – og giver tryghed og sikkerhed til dem der bruger bygningen. Automatiske dørlukkere bliver også brugt til at hjælpe gangbesværede og handicappede til en nemmere hverdag.

Høj sikkerhed

Gør hverdagen nemmere med dørautomatik

Den rigtige dørløsning gør hverdagen nemmere, især dem, der har allermest brug for hjælp i forvejen. Med dørautomatik vil en elektronisk døråbner sørge for adgang uden at skulle bakse med en dør. Modsat vil en dørlukker (eller dørpumpe,) lukke dørene kontrolleret og behageligt i den hastighed, der er forudbestemt. Og så kan det laves hygiejnisk med zero-touch.

Kontakt os
dørautomatik

Gruppe af mennesker der samarbejder
Rådgivning af specialister

Hvorfor vælge dørautomatik fra BeSafe?

BeSafe er en professionel installatør og uafhængig af producenter. Inden installation skal der foretages en risikovurdering jf. lovgivningen (EN16005). Vi kan vælge den rigtige dørautomatik til lige netop dine behov, uden at gå på kompromis med produktet.

Hos os er det altid jeres individuelle behov, der er vigtigst, hvilket også er grunden til, at vi ikke tror på standardløsninger.

Vi tilbyder kun professionelle løsninger, da vi står inde for både installationen men ikke mindst produktet. Vores kvalitetssikring sikrer samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

BeSafe installerer dørsystem

Gruppe af mennesker der samarbejder
Tryghed

Hvorfor få dørautomatik gennem BeSafe?

  • Større tryghed gennem de nyeste løsninger på markedet
  • Vi arbejder med alle adgangsrelaterede produkter omkring dørautomatik
  • Integrerbart til f.eks. adgangskontrol
  • ISO9001/2018-certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen
  • Kvalitetssikring gennem ensartede processer
  • Serviceaftaler, der følger lovkravene om årligt eftersyn af sikkerhedscensorer

Vi vil gerne høre nærmere om jeres udfordring.

Dørsystemer tilpasset dine behov

Gruppe af mennesker der samarbejder

Ekstraordinær service

BeSafe rådgiver, monterer, vedligeholder og servicerer løsninger til dørautomatik i Danmark. Vi tilbyder altid de nyeste, forsikringsgodkendte løsninger på markedet. Vi er ISO9001/2018-certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen, og kvalitetssikrer alle vores leverancer gennem ensartede processer.

Vi tilbyder også adgang til vores velfungerende service- og beredskabsafdeling. Den står klar til at løse alle slags opgaver, også de akutte. Du vil blive mødt af en ekstraordinær service, uanset opgavens karakter

Gruppe af mennesker der samarbejder
Automatisk åbning

Hvad består dørautomatik af?

Dørautomatik beskriver processen omkring åbning af en dør automatisk, via sensor, brik eller andet. Dørene skal også lukke efter sig.
Det kalder vi dørlukkeren (eller dørpumpen) – det, der sørger for at lukke dørene komfortabelt og kontrolleret. Hvad hvis strømmen går? Vi kan tilføje backupbatteri, så løsningen virker hvis strømmen ryger.

Dørautomatik med automatisk åbning

Gruppe af mennesker der samarbejder
Automatisk åbning

Komfortabel dørautomatik

Dørautomatik er i fagtermer åbning af døre; en komfortabel og præsentabel løsning til dig, som har mange kunder, eller I selv ofte går igennem dørene med hænderne fulde. Typisk vil det være automatisk åbning af døre ved hjælp en brik, en sensor eller lignende. Det kan også inkorporeres i dørtelefoni og adgangskontrol. Dørene skal også lukke efter sig. Det kalder vi dørlukkeren (eller dørpumpen) – det, der sørger for at lukke dørene komfortabelt og kontrolleret via fjeder eller olietryk. Med mekanisk dørlukker er der mulighed for at regulere lukkehastighed, sluttryk og åbningsdæmpning.

Komfortabel dørsystem som er præsentabel

Gruppe af mennesker der samarbejder
Lang varighed

Den rigtige løsning forlænger dørmiljøets levetid

Det er vigtigt for bygningens levetid at der sidder en korrekt indstillet dørpumpe/automatik på døren. På den måde undgår man slid på hængsler, låse og dørblade med en korrekt lukning af døren.

Kontakt os
dørautomatik

Gruppe af mennesker der samarbejder
Referencer

Hvad siger vores kunder

Hos Jensen Byg sætter vi en ære i at levere håndværk af den højeste kvalitet. På den måde sikrer vi glade og tilfredse kunder. Det er derfor vi benytter BeSafe. BeSafe ved alt om låsesystemer og er derfor vores foretrukne sikringspartner på projekter, hvor vi er hovedentreprenører. Kvaliteten og serviceniveauet er altid i top, uanset opgavens størrelse.

Karsten Jensen

Direktør
Referencer

Hvad siger vores kunder

Dørautomatik sikrer at beboerne ikke selv skal åbne døre

Vi har en del beboere, for hvem der betyder alverden, at de ikke længere skal bakse med nøgler og åbning af døre, mens de samtidig står med indkøbsposer i hænderne. Automatisk døråbning har virkelig gjort en kæmpe forskel, udtaler Thomas.

Dørautomatik - Slotsbryggen

Thomas Andersen

Kasser, EF Slotsbryggen
Referencer

Hvad siger vores kunder

I vores arbejde for blandt andet forsikringsselskaber, ejendomsselskaber, erhvervsejendomme og offentlige bygherrer, benytter vi BeSafe. De er vores faste samarbejdspartner og eksperter i opgaver omkring udskiftning af døre. De står for alt låsearbejdet, uanset om kunden vil have mekanisk eller elektronisk adgangskontrol. BeSafe er også en vigtig ressource ved udskiftning af opgangsdøre. For at undgå nedetid, sørger BeSafe både for det og for tilslutning til dørtelefoner.

Låsearbejde + Adgangskontrol - LH Træbyg

Lars Hansen

Direktør
Referencer

Hvad siger vores kunder

Hos Jensen Byg sætter vi en ære i at levere håndværk af den højeste kvalitet. På den måde sikrer vi glade og tilfredse kunder. Det er derfor vi benytter BeSafe. BeSafe ved alt om låsesystemer og er derfor vores foretrukne sikringspartner på projekter, hvor vi er hovedentreprenører. Kvaliteten og serviceniveauet er altid i top, uanset opgavens størrelse.

Låsesystemer - Jensen Byg

Karsten Jensen

Direktør
Muligheder

Vi tilbyder mange forskellige typer dørautomatik løsninger til erhverv og ejendomme

Dorma dørautomatik åbner døren for 2 mennesker

Dorma dørautomatik

Dorma producerer både mekaniske dørlukkere og dørpumper, og elektronisk dørautomatik.


Dørpumpe monteret på indvendig side af dør

Dørpumper

Brug vores ekspertise indenfor dørpumper og dørlukkere.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde her.

Assa abloy dørpumpe monteret på dør

ASSA ABLOY dørpumper

Fleksibel og elegant design.

optimer sikkerheden og adgangene i din bygning.

Adgangskontrol brikker til boligforening

Sikring boligforeninger

Gør brug af vores store ekspertise indenfor sikring til jeres boligforening.

Det skal både være sikkert, og ikke mindst en nem løsning som alle kan finde ud af at bruge i dagligdagen.

Ofte stillede spørgsmål om

Dørautomatik

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så kontakt vores produktansvarlige, Mathias Rasmussen på +45 60 20 15 01

Pil der peger ned

Hvad er dørautomatik?

Med dørautomatik vil en elektronisk døråbner sørge for at døre åbnes uden berøring af dørhåndtag. Dørautomatik sikrer også at døre lukkes kontrolleret og behageligt i den hastighed, der er forudbestemt. Løsninger med automatik er med andre ord en praktiske og hygiejniske. Dørautomatik bruges især i butikker, på plejehjem, hospitaler, i ejendomskomplekser og i virksomheder.

Pil der peger ned

Hvilken dørautomatik skal jeg bruge?

Der findes forskellige løsninger til forskellige behov. Hvilken dørautomatik afhænger af hvem, der skal have glæde af den. Døre kan åbnes automatisk ved hjælp af en censor, som f.eks. i butikker. Andre løsninger kræver en brik, f.eks. i ejendomme eller virksomheder. Rådgivning kan hjælpe dig yderligere med at kortlægge dine behov. Du skal dog vælge en dørautomatik, der lever op til EU standard DS/EN 16005.

Pil der peger ned

Hvad sker der med dørautomatikken ved brand?

Hvad sker der med det dørautomatikken ved brand? Her er det ekstremt vigtigt, at der er backup-batteri for nødåbning, med en "fail safe" funktion, der gør at anlægget er strømløst åbent, så alle kan komme ud i tilfælde af brand.

Pil der peger ned

Hvad gør et backup batteri?

Det anbefales at få installeret backup-batteri i en ny installation. På den måde er I ved strømsvigt sikre på, at dørtelefonen stadig er funktionel. Backup-batterier overtager driften af dørtelefonanlægget, når der er strømsvigt.

Pil der peger ned

Skal vi have nye døre?

Ikke nødvendigvis, men det kan vi sagtens tilbyde og favne i en entreprise igennem LH Gruppen Danmark. Her står vi for større entrepriser hvor I får specialisterne samlet.

Sikringsløsninger

Vi tilbyder stort set alle sikringsløsninger

Adgangskontrol

Vi tilpasser enhver adgangskontrol ud fra dine ønsker til den pågældende ejendom. Når vi opretter et nyt adgangssystem, kan vi kombinere adgangsrettigheder på kryds og tværs.

Alarm

Vi tilbyder kun professionelle alarmer til virksomheder og kommuner. Vores kvalitetssikring sikrer samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

Dørtelefon

Mulighederne er mange inden for dørtelefoni og videotelefoni, og med de seneste teknologiske løsninger, kan man i dag, eksempelvis få opkaldene ind på mobilen, og samtidigt se, hvem der står på gaden. Vi leverer alt fra den klassiske dørtelefon, til den moderne, online-dørtelefon med inkorporeret video.

Låsesystemer

Der findes både mekaniske og elektroniske låsesystemer. Et mekanisk låsesystem er mere prisvenligt end et elektronisk låsesystem. Dog kan der være penge at spare på sigt ved at vælge et elektronisk låsesystem, da det er væsentlig billigere i drift.

Videoovervågning

Vi anvender den nyeste teknologi på markedet med blandt andet AI teknologi. Moderne videoovervågning er meget mere end præventiv sikring, brug teknologien som et værktøj i hverdagen.

Besked

Send os en besked

Skriv endelig til os, vi sidder klar til at hjælpe

Tak for din besked, vi vender tilbage snarest!
Der skete en fejl, ring til os i stedet: 82 82 82 01