Elektroniske langskilte fra Salto systems
Sikkerhed

Elektronisk adgangskontrol på dine præmisser

Elektronisk adgangskontrol gennem BeSafe giver større sikkerhed over hvem, der f.eks. har adgang til ejendomme, arbejdspladser, haller og lignende. Hvordan, hvem og hvornår bestemmer du. Det kan være ved hjælp af pinkode, adgangsbrik, kort, fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse.

Løsning

Adgangskontrol gør det nemt at styre adgangsrettigheder

Me delektronisk adgangskontrol kan du nemt ændre rettigheder på person- ellergruppeniveau. Vi har stor erfaring med at designe optimale løsninger til altlige fra ejendomme til virksomheder og offentlige institutioner med stort behov for adgangskontrol.  

Vier certificerede igennem sikkerhedsbranchen til at installeresikkerhedssystemer med højt sikkerhedsniveau. 

Hvorfor adgangskontrol gennem BeSafe?

 • Større sikkerhed gennem de nyeste løsninger på markedet
 • Nemt og billigt at lave ændringer selv via cloud-baseret administration
 • ISO9001/2018-certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen
 • Kvalitetssikring gennem ensartede processer
 • Døgnvagt ved uforudsete hændelser
 • Uafhængig af producenter, vi vælger det rigtige produkt til opgaven

Alternativet til elektronisk adgangskontrol er det prisvenlige mekaniske låsesystem. Det har vi også løsninger til.

Låseplan for dit nye abus vitess Låsesystem
Referencer

Hvad siger vores kunder

Hos Jensen Byg sætter vi en ære i at levere håndværk af den højeste kvalitet. På den måde sikrer vi glade og tilfredse kunder. Det er derfor vi benytter BeSafe. BeSafe ved alt om låsesystemer og er derfor vores foretrukne sikringspartner på projekter, hvor vi er hovedentreprenører. Kvaliteten og serviceniveauet er altid i top, uanset opgavens størrelse.

Karsten Jensen

Direktør
Referencer

Hvad siger vores kunder

I vores arbejde for blandt andet forsikringsselskaber, ejendomsselskaber, erhvervsejendomme og offentlige bygherrer, benytter vi BeSafe. De er vores faste samarbejdspartner og eksperter i opgaver omkring udskiftning af døre. De står for alt låsearbejdet, uanset om kunden vil have mekanisk eller elektronisk adgangskontrol. BeSafe er også en vigtig ressource ved udskiftning af opgangsdøre. For at undgå nedetid, sørger BeSafe både for det og for tilslutning til dørtelefoner.

Låsearbejde + Adgangskontrol - LH Træbyg

Lars Hansen

Direktør
Referencer

Hvad siger vores kunder

Hos Jensen Byg sætter vi en ære i at levere håndværk af den højeste kvalitet. På den måde sikrer vi glade og tilfredse kunder. Det er derfor vi benytter BeSafe. BeSafe ved alt om låsesystemer og er derfor vores foretrukne sikringspartner på projekter, hvor vi er hovedentreprenører. Kvaliteten og serviceniveauet er altid i top, uanset opgavens størrelse.

Låsesystemer - Jensen Byg

Karsten Jensen

Direktør
Referencer

Hvad siger vores kunder

Ejedomsforeningen har fået installeret adgangskontrol med adgangsbrikker til opgangsdørene og skralderum. Dendaglige administration af adgangskontrollen udføres af ejendomsadministratorenog BeSafes serviceafdeling. Det sikrer at der altid er en bemanding til stede,hvis noget pludseligt skulle opstå.

Adgangskontrol - Slotsbryggen

Thomas Andersen

Kasserer E/F Slotsbryggen

Adgangskontrol tilpasset dine behov

Vi tilpasser enhver adgangskontrol ud fra dine ønsker til den pågældende ejendom. Når vi opretter et nyt adgangssystem, kan vi kombinere adgangsrettigheder på kryds og tværs.

I styrer adgangsrettighederne

Med elektronisk låsesystem kan I selv nemmere sætte begrænsningen for hvordan I ønsker det, både på adgangsniveau og hvordan personer skal kunne tilgå adgang, f.eks. om det skal være med pinkode, adgangsbrik, kort eller fingeraftryk. Nogle kombinerer det med et mekanisk låsesystem til indre døre.

Adgangskontrol kan med fordel kombineres med alarm, dørautomatik, dørtelefoni og videoovervågning, og implementeres i den adgangskontrol I vælger.

De nyeste adgangsløsninger

Hos BeSafe er kvaliteten af vores produkter og montering altid i top. Vi tilbyder altid:

 • De nyeste løsninger på markedet
 • Forsikringsgodkende løsninger
 • Rådgivning baseret på mange års erfaring
 • ISO9001/2018-certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen
 • Mulighed for tilkøb af serviceaftale
 • Kvalitetssikring gennem ensartede processer

Kombination af online og offline adgangskontrol

Vi anbefaler ofte en kombination, af online og offline adgangskontrol til virksomheder og boligforeninger.

Løsning

Hvorfor vælge adgangskontrol fra BeSafe?

Forskellen på mekanisk og elektronisk låsesystem

Der findes både mekaniske og elektroniske låsesystemer. Et elektronisk låsesystem, eller adgangskontrol, er den fremtidssikrede løsning, der i drift er mest prisvenlig, da ændringer i adgangsrettigheder aldrig kræver udskiftning af komponenter.  Afhængig af behov kan der være penge at spare på sigt ved at vælge elektronisk låsesystem.

Hvilket låsesystem?

Vi vælger det rigtige låsesystem sammen med jer. Da vi er uafhængige af producenter, kan vi vælge imellem de forskellige låsesystemer og udvælge det system som passer lige netop jeres behov. Det vigtigste ved et nyt låsesystem er selvfølgelig at det virker upåklageligt, samtidig er sikkert og har en lang levetid. Vi installerer kun professionelle kvalitetsprodukter med høj sikkerhed og lang levetid.

Hvad hvis uheldet er ude? Døgnvagt og skadesservice

Med elektronisk adgangskontrol kan du nemt slette eller ændre adgangsbrikken i systemet, helt uden omkostninger, som du ellers ville have haft med tabte nøgler. Er et problem mere komplekst har vi naturligvis en døgnvagt. Hvis du bliver udsat for indbrud eller hærværk, er BeSafe en del af LH Gruppen Danmark. Sammen har vi vores egen skadeservice, så vi kan tilbyde straks-assistance, hvis du bliver udsat for tyveri eller hærværk. De er kompetente til at samarbejde med beredskab og politi på stedet, så sporbevaring sikres i forbindelse med indbrud eller hærværk.

Abus låsesystem og cylindere til døre

Vores arbejdsgang

Brug vores rådgivning indenfor

Adgangskontrol

Vi har mange års erfaring med sikring af ejendomme med både elektroniske og mekaniske sikringssystemer.

Da vi er uafhængige af producenter, kan vi vælge imellem de forskellige alarmsystemer og udvælge det system som passer lige netop jeres behov.

Hos BeSafe prioriteter vi kundernes tilfredshed som det absolut højeste, og vi vurderer hver enkelte sikringsopgave individuelt, dette, da vi ikke tror på standardløsninger

Hvordan vi typisk foretager en udskiftning af adgangskontrol

Først og fremmest tager vi en dialog med jer, omkring jeres ejendom eller virksomhed. Vi besigtiger, og får lavet en plantegning over ejendommen. Vi tilføjer dernæst de anbefalede enheder.

Plantegning sendes til jer for godkendelse.

Dernæst aftales dato for opsætning af adgangskontrol systemet.

Efter systemet er installeret

Sætter vi os ned sammen og planlægger hvordan systemet skal administreres.

I kan selv stå for driften, ellers gør vi det gerne. Vi skræddersyr løsningen til jer, og tilpasser typisk også en serviceaftale til jeres sikringsløsning.

Vi underviser altid det personale, som skal arbejde med systemet til daglig.Der er typisk noget software og hardware som der skal kendes til.

Løbende vedligeholdelse

Vedligeholder I jeres sikkerhedsløsning med løbende serviceeftersyn, er i sikre på at adgangskontrolsystemet virker når det skal. Vi står selvfølgelig klar til netop dette, og tilpasser også serviceaftaler efter behov.

Med valget af BeSafe er du garanteret et mandskab med højt serviceniveau og mange års erfaring i sikringsbranchen.

Vi er selvfølgelig også parat til at rykke ud ved akutte opgaver. Både indenfor normal arbejdstid, derefter tager vores døgnvagt over.

Muligheder

Vælg det rigtige adgangskontrolsystem

Salto elektronisk langskilt til adgangskontrol

SALTO Låsesystem

Få fuld kontrol over hvem der har adgang hvor og hvornår med et låsesystem fra SALTO. Med Salto systemet, kan du både åbne døre med din smartphone, eller en adgangsbrik.

SimonsVoss keyfob åbner døren

SimonsVoss Låsesystem

Ønsker du et komplet digitalt låsesystem til en stor boligforening, så er SimonsVoss en god mulighed. SimonsVoss gør det nemt at lave ændringer løbende

ILOQ telefon åbner dør

ILOQ Låsesystem

ILOQ låsesystemet har utal af kombinationsmuligheder. Her kan du kombinerer det bedste fra et mekanisk låsesystem og et digitalt låsesystem.

Abus låsesystem med systemplan

Abus låsesystem

Abus Vitess er et klassisk mekanisk låsesystem som er udviklet og produceret i tyskland

Produktet er godkendt af forsikring & pension, og kan dermed bruges til alle installationer

Ofte stillede spørgsmål om

Adgangskontrol

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så kontakt vores produktansvarlige, Mathias Rasmussen på +45 60 20 15 01

Pil der peger ned

Hvad betyder adgangskontrol?

Elektronisk adgangskontrol er styring af hvem, der har adgang til ejendomme, arbejdspladser, haller og lignende. Hvordan, hvem og hvornår bestemmer administratoren af adgangskontrollen. Adgang kan f.eks. tildeles ved hjælp af pinkode, adgangsbrik, kort, fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse.

Pil der peger ned

Hvorfor vælge adgangskontrol?

Adgangskontrol vælges typisk fordi det styres elektronisk. Alternativet til elektronisk adgangskontrol er nøgler, der kan mistes og i visse tilfælde kopieres. Med elektronisk adgangskontrol kan en administrator tildele eller fjerne adgangstilladelser med det samme, og holde styr på hvem, der har været i bygningen, hvornår.

Pil der peger ned

Er vi sikre med adgangskontrol?

Adgangskontrol bidrager til at øge sikkerheden i ejendommen. Det bedste, for mange, er dog at adgangskontrol bliver holdt bedre ved lige, i forhold til låsesystemer. På den måde opretholdes en højere sikkerhed. Vi tænker altid brugeradfærd ind i projekterne hos BeSafe. Det er oftest en fordel at få implementeret et dørlukningssystem i form af dørautomatik.

Pil der peger ned

Hvad, hvis der er brand?

BeSafe er eksperter i adgangskontrol, uanset om det skal holde mennesker ude eller inde af bygninger. Vi kender til bygningsreglementet og har altid et større perspektiv på opgaven. Sagt på anden vis, du skal ikke tænke på brandkravene; det gør vi for dig.

Pil der peger ned

Hvem administrerer adgangskontrol?

Det står jer frit for. Vi kan tilbyde at administrerer det eller I kan gøre det selv i form af en vicevært/administrator/bestyrelsesformand. Skal vi gøre det, skal vi blot have mails, når der er ændringer, brikbestillinger eller lignende. Så håndterer vi det.

Pil der peger ned

Kan adgangskontrol arbejde sammen med eksempelvis dørtelefon?

Det kan det sagtens, og det er vi heldigvis eksperter i. Vi integrerer altid adgangskontrol ind i eksisterende miljø. Det laver vi heldigvis til hverdag, så det er ingen udfordring.

Pil der peger ned

Hvad med GDPR?

Vores løsninger er i de fleste tilfælde cloud-baserede, men kan også være klient-baserede, og er underlagt reglerne for GDPR. Hele processen omkring overholdelse af GDPR er velbeskrevet af alle vores producenter. Kontakt os gerne omkring dette.

Pil der peger ned

Hvad indeholder en serviceaftale?

Vores serviceaftaler skal give mening for vores kunder. Derfor tilpasses de jeres behov. Systemer skal vedligeholdes – og for alarmsystemer er det lovpligtigt. Vedligeholdelse forlænger levetiden på din løsning. Vi har professionelle fagfolk, der gennemgår jeres installation og sørger for at alt er som det skal være. Skulle uheldet være ude har vi naturligvis en døgnvagt til rådighed, som en del af en aftale, hvis du ønsker det.

Låsesmed i gang med at installerer adgangskontrol
Sikringsløsninger

Vi tilbyder stort set alle sikringsløsninger

Alarm

Vi tilbyder kun professionelle alarmer til virksomheder og kommuner. Vores kvalitetssikring sikrer samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

Dørautomatik

Den rigtige dørlukker type er med til at gøre hverdagen nemmere – og giver tryghed og sikkerhed til dem der bruger bygningen. Automatiske dørlukkere bliver også brugt til at hjælpe gangbesværede og handicappede til en nemmere hverdag.

Dørtelefon

Mulighederne er mange inden for dørtelefoni og videotelefoni, og med de seneste teknologiske løsninger, kan man i dag, eksempelvis få opkaldene ind på mobilen, og samtidigt se, hvem der står på gaden. Vi leverer alt fra den klassiske dørtelefon, til den moderne, online-dørtelefon med inkorporeret video.

Låsesystemer

Der findes både mekaniske og elektroniske Låsesystemer (Adgangskontrol). Et mekanisk Låsesystem er den prisvenlige løsning

Videoovervågning

Vi anvender den nyeste teknologi på markedet med blandt andet AI teknologi. Moderne videoovervågning er meget mere end præventiv sikring, brug teknologien som et værktøj i hverdagen.

Besked

Send os en besked

Skriv endelig til os, vi sidder klar til at hjælpe

Tak for din besked, vi vender tilbage snarest!
Der skete en fejl, ring til os i stedet: 82 82 82 01