April 15, 2024

Sikring mod indbrud i din erhvervsbygning

Tilhører du erhvervssegmentet, og ønsker du at få den bedste sikring mod indbrud? Så er du landet på det rette sted. Hos BeSafe tilbyder vi forskellige typer af sikringsløsninger til ejendomme, erhverv og det offentlige. Disse sikringsløsninger giver bl.a. en sikring mod indbrud. Via høj kvalitet, punktlighed og tæt dialog ønsker vi at hjælpe med de bedste løsninger på markedet. I denne artikel vil vi gerne fortælle meget mere om sikring mod indbrud til erhvervslejeren, bygherren, ejendomsforvalteren eller ejendomsudvikleren – egentlig alle, som tilhører erhvervssegmentet, og som er på udkig efter gode råd og vejledning.

Vi tilbyder altid den bedste sikring mod indbrud


Når du vælger at samarbejde med os, sørger vi for at det kun er tyven, der går tomhændet hjem. Der er mange måder, hvorpå man kan lave den bedste sikring mod indbrud, og det skal du læse mere om herunder – det drejer sig bl.a. om videoovervågning, låsesystemer samt alarmer til erhverv.

Videoovervågning som præventiv løsning mod indbrud

Videoovervågning er en af de bedste og mest præventive midler til sikring mod indbrud, fx i dit erhvervslokale. Når du får opsat videoovervågning ved din erhvervsbygning, kan du nemt holde øje med, hvem der besøger området, når du er gået hjem fra arbejde. Du kan ligeledes holde øje med mistænkelig adfærd eller efterladte genstande, som ikke hører til ved din erhvervsbygning. 

Det skaber tryghed at holde øje 

Videoovervågning skaber både tryghed for dig og dine medarbejdere, og så virker det som et godt skræmmeværktøj til de ubudne gæster. Vores råd til dig er derfor, at du hurtigst muligt - og med vores hjælp - får opsat videoovervågning, så du kan få den bedste sikring mod indbrud. 

Et låsesystem sikrer din adgangskontrol 

Et låsesystem kan både findes i mekanisk og elektronisk form, men uanset typen af låsesystemet er det en rigtig god metode til at sikre adgangen til en erhvervsbygning, hvor der er meget trafik. Der findes både det gode gammeldags nøglebundt, og så findes der en mere avanceret løsning, som bruger teknologi i form af fx et nøglekort til at kontrollere adgangen. Ved at få det rette låsesystem på plads kan I sørge for, at tyven ikke så nemt har adgang til erhvervsbygningen, da det i så fald enten vil kræve en fysisk nøgle eller et nøglekort for at få adgang. 

Et elektronisk låsesystem holder styr på mennesketrafikken

For at få den bedste sikring mod indbrud, anbefaler vi et elektronisk låsesystem, da det kan styre adgangen, observere forsøg på indbrud eller manipulation med adgangen og tilmed kan nøglekortet bliver deaktiveret, hvis et af ovenstående tilfælde opstår. Vores råd til dig er derfor, at du hurtigst muligt - og med hjælp fra os - får dig et låsesystem, så du kan få den bedste sikring mod indbrud. 

En erhvervsalarm skræmmer ubudne gæster væk

En alarm til erhverv deler en førsteplads med videoovervågning ift. præventive løsninger til den bedste sikring mod indbrud. Når du får opsat et alarmsystem i og ved din erhvervsbygning, kan du skræmme tyvene langt væk. Det kan fx være ved hjælp af bevægelsesdetektorer, sirener eller tågesikring. Uanset løsningen kan du være sikker på, at tyvene ikke bliver hængende meget længere, hvis alarmen går. Den rette alarm til erhverv skaber tryghed for dig og dine medarbejdere – både når I er gået hjem fra arbejde, og hvis I opholder jer i bygningen efter lukketid. 

Lad erhvervsalarmen sætte dig i kontakt med de rette folk

I kan trygt stole på, at alarmen nok skal skabe den rette larm, informere jer med det samme og lige så sætte dig i forbindelse med vores skadeservice, som tilbyder straks-assistance. Vores råd til dig er derfor, at du hurtigst muligt - og med hjælp fra os - får installeret alarmer i og uden for din erhvervsbygning, så du kan få den bedste sikring mod indbrud.

For mere information, kontakt venligst:

Mathias Rasmussen

Mathias Rasmussen

Direktør, partner
+45 60 20 15 01
mathias@besafe.dk
Viden & guides

Også værd at læse

Læs artiklen
Læs artiklen
Læs artiklen
kontakt os

Har du brug for os til din næste opgave?