February 27, 2024

Bliv klogere på moderne digitale låsesystemer

Vi lever i en verden, hvor teknologi konstant udvikler sig og bliver en mere integreret del af vores dagligdag. Derfor er det ikke overraskende, at teknologien også bliver inviteret indenfor i vores hjem, på vores arbejdspladser og i bygninger. På den måde bliver stederne mere intelligente gennem teknologi. 

Denne teknologiske udvikling har også sørget for store fremskridt inden for sikkerhed gennem udvikling af digitale låsesystemer. Disse avancerede systemer lover ikke kun øget sikkerhed, men også en hidtil uset bekvemmelighed. Men hvad er digitale låsesystemer præcis, og hvordan ændrer de måden, vi tænker om sikkerhed på? 

I dette blogindlæg vil vi dykke ned i vores udvalg af digitale låsesystemer, udforske deres funktioner og fordele, så du kan gøre dig nogle overvejelser, hvis du overvejer at sikre dig med denne moderne teknologi inden for digitale låsesystemer. 

Hvad er et digitalt låsesystem? 

Et digitalt låsesystem kaldes også et elektronisk låsesystem. Et elektronisk låsesystem anvender elektronisk teknologi til at styre adgangen, fx til en dør. I stedet for en traditionel mekanisk nøgle bruger et digitalt låsesystem en elektronisk nøgle eller et adgangskort, som brugeren anvender på en kortlæser for at få adgang. Eksempler på dette omfatter blandt andet systemer med adgangsbrikker eller kodelåse.

Disse systemer er ofte mere fleksible end traditionelle mekaniske låse, idet de tillader centraliseret styring og overvågning af adgang. Adgangstilladelser kan nemt tildeles eller fjernes. Elektroniske låse kan også øge sikkerheden ved at registrere og rapportere indbrudsforsøg eller manipulationer. For mere information om denne sikkerhedsløsning, besøg vores side om adgangskontrol.

iLOQ låsesystem - vælg din egen “nøgle” 

Et af de digitale låsesystemer vi tilbyder hos BeSafe er iLOQ’s låsesystem. Det adskiller sig ved, at du selv kan bestemme, hvordan din “nøgle” skal se ud. Altså om den skal være på din mobiltelefon, som en brik eller en pinkode. Med dette låsesystem får du dermed  en skræddersyet løsning, der passer til dine behov. Du kan også bestemme, hvem der skal have adgang til døren og hvornår. Desuden er iLOQ’s løsning bæredygtig, da systemet er selvforsynende med energi gennem kinetik. Læs mere om iLOQ’s låsesystem her. 

SimonsVoss låsesystem - skræddersy din sikkerhed

Hos BeSafe tilbyder vi SimonsVoss låsesystem, som er en førende løsning inden for digital låseteknologi. Dette system er ideelt til både boligforeninger og større virksomheder, hvor der er brug for fleksible og sikre adgangsløsninger. SimonsVoss System 3060 er et avanceret system, der giver fuld kontrol over adgangen til forskellige områder og muliggør enkel håndtering af ændringer i adgangstilladelser. 

Det digitale låsesystem er modulopbygget og kan tilpasses individuelle behov, hvilket gør det til en ideel løsning med en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Med sin trådløse, batteridrevne teknologi og muligheden for at integrere med eksisterende systemer tilbyder SimonsVoss en pålidelig og fremtidssikker løsning. Læs mere om SimonsVoss låsesystem her

SALTO låsesystem - nem adgang gennem smartphone

Et andet produkt vi tilbyder inden for digitale låsesystemer er SALTO låsesystem. Dette tilbyder en problemfri og effektiv løsning til adgangskontrol. SALTO låsesystemet omfatter både fritstående, cloud-baserede og mobile applikationer. En af de innovative fordele ved SALTO’s låsesystem er, at du gennem adgang på din smartphone kan både åbne og låse dørene. Dette sker gennem en Bluetooth-løsning, som muliggør adgangskontrol via smartphones, forbedrer sikkerheden og forenkler dagligdagen. SALTO er ideel for en bred vifte af industrier og situationer. Hvis du vil læse endnu mere om SALTOs låsesystem, kan du gå i dybden med produktet her

Overvejer du et digitalt låsesystem? 

Det kan være, at du har spørgsmål, du mangler svar på, før du er klar til at investere i et digitalt låsesystem – dem er vi klar til at besvare. Vi har også skrevet en længere artikel om hvilke muligheder og fordele, der er ved moderne låsesystemer, og om hvordan vi arbejder med låsesystemer, så vi får dem tilpasset præcist til dine behov. Det kan du gå i dybden med her. 

Desuden vil vi gerne understrege, at når du bestiller et låsesystem gennem BeSafe, får du den mest prisvenlige metode til at sikre adgangskontrol. Du får også patenterede nøgler, der ikke kan kopieres, og dermed øget sikkerhed. Vi står også for kvalitetssikring gennem ensartede processer og gennem vores ISO9001/2015-certificering. Slutteligt har vi en døgnvagt, der er til rådighed ved uforudsete hændelser. 

Få installeret moderne digitale låsesystemer med BeSafe

Du er nu blevet klog på forskellige typer digitale låsesystemer, som vi tilbyder. Du kan med fordel også koble videoovervågning, dørpumper og alarmer til dit låsesystem, og vi vil med glæde rådgive dig, så du kan få den optimale løsning, der passer til dig, din situation, dine behov og ønsker. 

BeSafe tilbyder en bred vifte af sikkerhedsløsninger, herunder adgangskontrolsystemer, professionelle alarmer, dørautomatik, dørtelefoner, låsesystemer og videoovervågning. Vi tilbyder skræddersyede løsninger tilpasset individuelle behov og omstændigheder. Vores produkter og tjenester er rettet mod både ejendomme, erhverv og offentlige institutioner, hvor vi tilbyder pålidelig sikring og ekspertise i moderne låsesystemer og anden sikkerhedsteknologi. Kontakt os nu for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

For mere information, kontakt venligst:

Mathias Rasmussen

Mathias Rasmussen

Direktør, partner
+45 60 20 15 01
mathias@besafe.dk
Viden & guides

Også værd at læse

Læs artiklen
Læs artiklen
Læs artiklen
kontakt os

Har du brug for os til din næste opgave?