Åbne stillinge

Vil du være med

på  holdet?

Er du vores nye sikringstekniker?

BeSafe søger en alsidig sikringstekniker til at indgå i et stærkt team.
Vi har en ambition om at være det foretrukne valg hos kunder, når det kommer til sikring. Vi søger en dygtig sikringstekniker, der vil det samme.

I BeSafe udfører vi både mekanisk og elektronisk sikring, og du vil indgå i et stærkt team med både låsesmede, sikringsteknikere og lærling.

Geografi

Du vil primært være beskæftiget i Hovedstadsområdet, og vores firma adresse er i Rødovre.

Arbejdsopgaver

Installation og service af AIA, ADK og TVO.
Det vil være en fordel hvis du har kendskab til;
AIA/ADK: Nox, Spc, Ats, Salto
TVO: Milestone, Dahua, Hik

Fagligt skal du

Være uddannet elektriker eller lignende el-teknisk baggrund.Erfaring med integrerede AIA/ADK anlæg & TVO løsninger generelt.Relevante kurser som Sikring 1 & 2.Servicere og installere komplekse og intelligente løsninger for kunder af alle størrelser, dog primært inden for erhverv og det offentlige.Kendskab til netværk.

Det til dig

Der er højt til loftet i firmaet og vi tror på, at selvledelse og ansvarsdeling skaber den største tilfredshed hos vores medarbejdere. Vi har et godt arbejdsmiljø og gode muligheder for fleksible arbejdstider.

Du får selvfølgelig de gængse ting som løn der matcher dine kvalifikationer, efteruddannelse, mulighed for flexordning, pension efter den gældende overenskomst og sundhedsforsikring. Resten finder vi ud af sammen.

Personligt skal du

Se muligheder frem for begrænsninger, være super serviceminded og have en imødekommende energi. Du er god til at arbejde selvstændigt og tage gode nu-og-her beslutninger.  Koordinerer og planlægge egen tid sammen med din kollegaer og kunder. Du har selvfølgelig et fint kørekort B samt en pletfri straffeattest.

Kan du se dig selv, som en del af vores team?

Hvad står BeSafe for?

Vi leverer de bedste løsninger til erhvervssegmentet, med positivt mindset, ordentlighed og godt håndværk

Vi vil være det foretrukne valg for vores kunder og medarbejdere.

Fleksibel
Grundig
Ansvarsfuld

kontakt os

Har du brug for os til din næste opgave?

Besked

Send os en besked

Skriv endelig til os, vi sidder klar til at hjælpe

Når du udfylder og indsender kontaktformularen, indhenter vi personoplysninger. Du kan læse nærmere om dine rettigheder og hvordan vi behandler dine data på https://www.besafe.dk/om-os/privatlivspolitik
Tak for din besked, vi vender tilbage snarest!
Der skete en fejl, ring til os i stedet: 82 82 82 01