Hikvision videoovervågning

Overvågnings løsning fra Hikvision
Hikvision er i dag verdens største producent af videoovervågningsudstyr. Det kinesiske firma startede i 2001 og er nu det førende firma globalt. Virksomheden producerer i dag mere end 150.000 videokameraer om dagen. Og deres udviklingsafdeling er den første i verden med mere end 19.000 ansatte.


Videoovervågning baseret på pålidelig software

Der findes flere 1000 overvågningsproducenter i verden, og på trods af at vi ikke har afprøvet alle systemer (endnu) er konklusionen er entydig. Videoovervågning er ikke kun kamera og tilbehør, men i allerhøjeste grad også baseret på god, stabil og pålidelig software.

BeSafe forhandler naturligvis kun stabile og konkurrencedygtige kameraer og har gjort en dyd ud af at levere skræddersyede løsninger, hvor kvalitet, stabilitet og brugervenlighed er vigtigst – og hvor kundeservicen er i top.


Med BeSafe som din sikringsleverandør indenfor blandt andet videoovervågning, vil du få et system baseret på de bedste teknikker og altid med en løsning ud fra jeres specifikke behov - fra små opgaver til de større og måske mere tekniske komplette sikringsløsninger.


Hikvision har mange standardkameraer til gode priser men går ligeledes forrest i udviklingen af kameraer, hvor de blandt andet leverer nummerpladekameraer, ansigtsgenkendelseskameraer, Termiske kameraer m.fl.

Du kan besøge leverandørens hjemmeside her:

Vælg din næste HIKVision videoovervågningsløsning fra BeSafe
Hikvision er i dag verdens største producent af videoovervågningsudstyr.

Interesseret i videoovervågning fra Hikvision, så ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

Kontakt BeSafe på telefonnummer 82 82 82 01