Videoovervågning

Beskyt jeres erhverv med professionel video-overvågning med BeSafe

De fleste erhvervsejendomme har værdigenstande af den ene eller anden art, som de ønsker at beskytte mod indbrud. Et videoovervågningssystem er en af måderne, hvorpå I kan sikre jeres ejendom – enten præventivt eller som hjælp til hurtigt at identificere tyvene. 

Hos BeSafe tilbyder vi videoovervågning i topkvalitet, der er tilpasset de individuelle bygninger. Vores medarbejdere har høj ekspertise og bistår med rådgivning, så vi sikrer, at I tilbydes den mest optimale løsning.

Når I vælger BeSafe som samarbejdspartner, investerer I, i kvalitet og professionalisme. Vi installerer kun videoovervågningssystemer efter kravene i lovgivningen og med de bedste produkter på markedet. Og vi er selvfølgelig medlem af sikkerhedsbranchen.

Der findes mange forskellige mærker inden for videoovervågning. Ligeledes er der stor forskel på den kvalitet, man betaler for. Når I investerer i et overvågningssystem, er det dog utroligt vigtigt, at billederne er skarpe nok til at kunne identificere en potentiel indbrudstyv. Lige så vigtigt er det, at udstyret overholder den gældende lovgivning og standarder, samt at udstyret og installatøren er forsikringsgodkendt. Alt dette kan vi selvfølgelig nikke ja til hos BeSafe.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Er du i tvivl om noget? Så kontakt os her.

FÅ UFORPLIGTENDE RÅDGIVNING

Udfyld vores formular
eller

Hvorfor vælge BeSafe som leverandør af videoovervågning?

  • Vi er ISO 9001:2015 certificeret
  • Vi er godkendt af forsikringsselskaberne
  • Med BeSafe får I produkter i absolut topkvalitet til konkurrencedygtige priser
  • Mulighed for at tilknytte en valgfri serviceaftale, der passer jeres behov
  • Vi er medlem af sikkerhedsbranchen
  • Vi finder den mest optimale løsning, der er skræddersyet jeres individuelle behov
  • Vi rykker hurtigt ud ved akutte ydelser
  • GARANTI for kvalitet. Vi forhandler markedets bedste produkter som Sony, Axis, Dahua, HIKvision, Milestone, ExacqVision

Få uforpligtende tilbud

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud, så vender vi hurtigst muligt tilbage.
Rul til toppen