Kontakt os
Sikringsløsning til boligforening med adgangskontrol
kvalitet

Sikringsløsninger til boligforeninger

Der findes ikke kun et produkt indenfor sikring af boligforeninger, her er der ofte forskellige løsninger for et opnå et godt sikringsniveau, samtidig med brugervenligheden er i top

eksperter

Skal sikkerheden i jeres boligforening styrkes?

Med en kombination af ordentlige dørlåse og evt. dørtelefonsystem, holder I de fleste indbrudstyve, eller hærværksskader for døren, krydrer vi det med videoovervågning, er det ikke alene en opgradering af sikkerheden, men samtidig også en ekstra sikkerhed for jeres arbejdende personale samt beboere.

Fokus på sikkerhed og brugervenlighed

Vi har produkter til alle sikringsniveauer, og vi afslutter altid vores arbejde med en installationserklæring som I skal bruge til jeres forsikring.

En gældende Installationserklæring kan man i øvrigt kun få af en ISO 9001 forsikrings godkendt installatør, og det er BeSafe selvfølgelig.

kontakt os
Boligforeninger skal have dørtelefon

Ikke alle bygninger eller boliger er ens, nogle har muligvis kun brug for et mekanisk låsesystem og evt. en alarm med en enkelt bevægelsessensor, andre har brug for et elektronisk låsesystem, video dørtelefoni, samt alle sikrings elementer og måske suppleret med udendørs videoovervågning. Derfor tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres lokaler, således at vi efterfølgende kan skræddersy præcis den sikringsløsning I har brug for, ud fra jeres specifikke behov.

Muligheder

Nedenstående oversigter giver indblik i flere af vores produktløsninger

Scantron 510 messing dørstation til boligforening
Dørtelefoni
Individuel tilpasset til hver ejendom

En dørtelefon eller et porttelefonanlæg giver mulighed for at aflåse indgange, så kun beboere, medarbejdere eller besøgende med et ærinde kan komme ind i ejendommen. En dørtelefon giver derved kontrol over hvem der kommer og går i bygningen.

På den måde virker dørtelefonen præventivt i forhold til kriminalitet, da uvedkommende bliver holdt ude. Det skaber tryghed hos dem, der skal opholde sig i bygningen og øger sikkerheden markant.

Video/kamera:

I dag kan man vælge at installere et dørtelefon-/porttelefonsystem med videokamera og billeddisplay på svarstationen i lejligheden eller på kontoret, således at det er muligt at se hvem der ringer, og efterfølgende vurdere om denne skal have adgang til bygningen.

I kraft af den visuelle gengivelse af gæsten fungerer dørtelefoner med indbygget videofunktion som en yderligere adgangskontrol og bedre sikkerhed for beboeren eller den virksomhed, som har valgt at installere port- eller dørtelefonanlæg med video.

Adgangskontrol til boligforening med ILOQ
Adgangskontrol
Hold styr på hvem der kommer og går

Er jeres boliger sikret imod tyveri? Adgangskontrol er et vidt begreb, men helt overordnet gælder det om at styre adgangen til jeres områder. Dette kan gøres både mekanisk låsesystem, eller elektronisk adgangskontrol

I skal som minimum have et traditionelt mekanisk låsesystem som er patenteret. På den måde er I sikre på at de nøgler I udleverer ikke kopieres.

Har I stor udskiftning af medarbejdere eller beboere, kan det anbefales at vælge et elektronisk låsesystem, også kaldet adgangskontrol.

Adgangskontrol er enten med en pinkode, brik eller APP adgang – fælles for dem alle er at det er nemt at ændre ved udskiftning eksempelvis af medarbejdere, beboere og leverandører.

Glad låsesmed
Låsesystem og låsesmed ydelser
Få tilknyttet en fast låsesmed til jeres ejendom

Få tilknyttet en fast låsesmed til jeres boligforening

Med en attraktiv låseserviceaftale til jeres boligforening, hjælper vi med både pludseligt opståede problemer, samt vedligeholdelse af jeres låsesystemer løbende.

En fast serviceaftale er ikke bare en god ide, men er som regel også mere kosteffektivt. Ved fast at bruge den samme låsesmed, vil låsesmeden hurtigt lære jeres boligforening at kende, og dette forkorter både respons- og arbejdstiden på opgaverne.

Hvad bør I overveje når I vælger låse til jeres boligforening?

En låseløsning til boligforeninger, skal i nogle tilfælde håndtere en stor mængde trafik af mennesker, der både tilgår og forlader bygningen i løbet af få timer. I bør eksempelvis klarlægge hvilke personer, der skal have adgang til de forskellige bygninger, samt hvilken type lås I ønsker.

Vi tror ikke på standardløsninger, hvorfor I altid kan forvente et skræddersyet tilbud, hvor der er taget højde for de individuelle forhold.

Boligforening får monteret videoovervågning
Videoovervågning
Giver tryghed til beboerne

Videoovervågning til boligforeninger

Der findes mange muligheder i forskellige prisklasser når det kommer til videoovervågning. Hos BeSafe er holdningen klar, hvis det skal være et professionelt og drift sikkert anlæg, SKAL det være en kablet installation.

Pas på jeres medarbejdere og beboere med videoovervågning

Videoovervågning er med til at øge trygheden for både medarbejdere og beboere.En installeret videoløsning har en meget stor præventiv effekt overfor kriminalitet, og skulle I have en episode, er det meget nemt at se optagelsen eller eventuelt udleverer videomaterialet til politiet.

Når det drejer sig om videoovervågning til boligforeninger, har vi erfaret, at stort set ingen boligforeninger er indrettet på samme måde, og derfor tilbyder vi en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres boligforening, med et efterfølgende tilbud, baseret på relevante muligheder og med optimal løsning for øjet.

Alarmsystem tilkoblet med APP
Alarmsystem
Sørg for at ejendomskontoret er sikret

Alarmsystem til boligforeninger

En alarmløsning til en boligforenings fællesområder, skal være med til at sikre hverdagen mod ubudne gæster. De fleste tyve forlader stedet når de hører en sirene og samtidig opdager at de bliver filmet af et kamera.

De få der ikke tager det seriøst bliver opdaget af vores vagtpatrulje Securitas eller af politiet.

Hverdagen skal fungere optimalt, og en tyverialarm fra BeSafe er meget nem at betjene, eksempelvis via APP eller et betjeningspanel. Der findes utallige muligheder til et alarmsystem, og vi tilbyder de bedste produkter der er på markedet.

Vi er uafhængig af producenter, hvilket gør at vi i samarbejde med jer, altid kan vælge den bedste løsning - og altid ud fra netop jeres behov.

Hvad siger vores kunder

BeSafe har optrådt MEGET professionelt og kundevenligt igennem alle de opgaver vi har haft sammen. Såvel i forhold til rådgivning før arbejdets igangsættelse, som efterfølgende dialog og selvstændig håndtering af projekterne.

Installationerne er altid blevet udført på et kvalitetsmæssigt højt niveau

Aslam Perviz
Indehaver
besked

Send os en besked

Skriv endelig til os, vi sidder klar til at hjælpe

Tak for din besked, vi vender tilbage snarest!
Der skete en fejl, ring til os i stedet: 82 82 82 01
Sikringsløsninger

Vi tilbyder stort set alle sikrings løsninger

Adgangskontrol

Få fuld kontrol over hvem der har adgang hvor og hvornår.

Adgangskontrol er en effektiv metode til at administrere adgangsniveauerne i en virksomhed eller ejendom

læs mere

Alarm

Vi tilbyder kun professionelle alarmer til virksomheder og kommuner.

Vores kvalitetssikring sikrer samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

læs mere

Videoovervågning

Vi anvender den nyeste teknologi på markedet med blandt andet AI teknologi

Moderne videoovervågning er meget mere end præventiv sikring, brug teknologien som et værktøj i hverdagen.

læs mere

Dørtelefon

Mulighederne er mange inden for dørtelefoni og videotelefoni, og med de seneste teknologiske løsninger, kan man i dag, eksempelvis få opkaldene ind på mobilen, og samtidigt se, hvem der står på gaden

Vi leverer alt fra den klassiske dørtelefon, til den moderne, online-dørtelefon med inkorporeret video.

læs mere

Dørautomatik

Den rigtige dørlukker type er med til at gøre hverdagen nemmere – og giver tryghed og sikkerhed til dem der bruger bygningen

Automatiske dørlukkere bliver også brugt til at hjælpe gangbesværede og handicappede til en nemmere hverdag.

læs mere

Låsesystemer

Der findes både mekaniske og elektroniske Låsesystemer (Adgangskontrol)

Et mekanisk Låsesystem er den prisvenlige løsning

læs mere