Låsesystem fra iLOQ

Låsesystem løsninger fra iLOQ

iLOQ S5 er et låsesystem, der er baseret på stærk digital godkendelse – en perfekt løsning til blandt andet kontorer med stor gennemstrømning af mennesker og flere lag sikkerhed.


Effektiv adgangsstyring

iLOQ låseløsningen gør adgangsstyring mere effektiv på kontorer, der tidligere har brugt mekanisk baserede låse- og adgangsstyringssystemer, og derudover kan iLOQ S5 let udvides til et fjernbetjent, let og praktisk adgangsstyringssystem, der er i stand til at håndtere store mængder adgangsrettigheder via én brugervenlig platform.

Låsningen tilpasser sig ændringer i faciliteterne Når faciliteternes funktion eller indretning ændres, kan adgangsrettigheder opdateres hurtigt og nemt. Nøgler og låse behøver ikke ændres, kun om programmeres.   iLOQ gør det muligt at programmere adgangsrettigheder på en nøgle, så den kan låse op for alt fra døre og kamlåse til hængelåse. Tunge nøglebundter er fortid.

Låsningen tilpasser sig ændringer i faciliteterne

Når faciliteternes funktion eller indretning ændres, kan adgangsrettigheder opdateres hurtigt og nemt. Nøgler og låse behøver ikke ændres, kun om programmeres.


iLOQ gør det muligt at programmere adgangsrettigheder på en nøgle, så den kan låse op for alt fra døre og kamlåse til hængelåse. Tunge nøglebundter er fortid.

Nøgleadministration er enkel og altid opdateret iLOQ gør det muligt at administrere et opdateret nøgleregister med let anvendelig software. Nøgleadministration af flere ejendomme kan gøres centralt.   Skræddersyning af adgangsrettigheder er enkelt og kan bruges til at begrænse adgang til faciliteterne om aftenen eller natten.   iLOQ S5 hjælper også med at efterforske eventuelt misbrug, da åbning eller forsøg på åbning af enhver lås registreres på låsecylinderen.

Nøgleadministration er enkel og altid opdateret

iLOQ gør det muligt at administrere et opdateret nøgleregister med let anvendelig software.


Skræddersyning af adgangsrettigheder er enkelt og kan bruges til at begrænse adgang til faciliteterne om aftenen eller natten.


iLOQ S5 hjælper også med at efterforske eventuelt misbrug, da åbning eller forsøg på åbning af enhver lås registreres på låsecylinderen.

Du kan besøge leverandørens hjemmeside her:

Vælg din næste iLOQ låsesystemløsning fra BeSafe
Hvis en nøgle mistes, behøver låsene ikke at blive ændret eller nøglerne udskiftet. Adgangsrettighederne til en tabt iLOQ nøgle fjernes hurtigt fra systemet, nemt og billigt uden behov for ændring af låse eller udskiftning af nøgler.   Der er heller ikke behov for ændring af nøgler allerede i brug. iLOQ sikrer således et permanent højt sikkerhedsniveau i hele ejendommen.

Hvis en nøgle mistes, behøver låsene ikke at blive ændret eller nøglerne udskiftet.

Adgangsrettighederne til en tabt iLOQ nøgle fjernes hurtigt fra systemet, nemt og billigt uden behov for ændring af låse eller udskiftning af nøgler.


Der er heller ikke behov for ændring af nøgler allerede i brug. iLOQ sikrer således et permanent højt sikkerhedsniveau i hele ejendommen.

Adgangskontrol i det samme system Det selvdrevne iLOQ S5 låsesystem kan udvides til et fjernbetjent iLOQ online-adgangskontrols system. Udvalgte døre kan derefter udstyres med fjernbetjente låsecylindre, RFID- og PIN-kodelæsere og tidsstyrede elektroniske låse.   For eksempel kan indgangsdørene lukkes i weekenden, hvorved de kun kan åbnes med en kombination af en nøgles RFID-mærke og en PIN-kode.

Adgangskontrol i det samme system

Det selvdrevne iLOQ S5 låsesystem kan udvides til et fjernbetjent iLOQ online-adgangskontrols system. Udvalgte døre kan derefter udstyres med fjernbetjente låsecylindre, RFID- og PIN-kodelæsere og tidsstyrede elektroniske låse.


For eksempel kan indgangsdørene lukkes i weekenden, hvorved de kun kan åbnes med en kombination af en nøgles RFID-mærke og en PIN-kode.

Interesseret i et låsesystem fra iLOQ, så ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

Kontakt BeSafe på telefonnummer 82 82 82 01