LÅSESYSTEMER

Vi løser alle opgaver indenfor låsearbejde og låsesystemer.

Låsearbejde kan indebære både planlagte og akutte ydelser, og vi bistår gerne med det hele og rykker selvfølgelig hurtigt ud, såfremt der er tale om et presserende problem.


Hos BeSafe ved vi godt, at låsesystemer er essentielt for sikkerheden i en ejendom eller virksomhed. Derfor er det utroligt vigtigt, at den daglige drift bare kører gnidningsfrit, og at eventuelle problemer hurtigt bliver løst. Vi vil under arbejdet med jeres låsesystem, gøre vores bedste for at driften bliver forstyrrer så minimalt som muligt.

Derfor bør I vælge BeSafe som jeres samarbejdspartner, når det kommer til låsearbejde.


  Hurtig udrykning ved akutte problemer.

✔   Altid gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

 

✔   Konkurrencedygtige priser.

 

✔   Samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

 

  Mulighed for at tilknytte en valgfri serviceaftale.

 

  Sikkerhedstjek og rådgivning, vi installerer b.la. også alarmer, videoovervågning, adgangskontrol.

 

✔   ISO 9001:2015 certificeret og Forsikringsgodkendt Installatør.

 

   Medlem af SikkerhedsBranchen.

Vi er der for vore kunder
Hos BeSafe prioriteter vi kundernes tilfredshed som det absolut højeste, og vi vurderer hver enkelte låseopgave individuelt, dette, da vi ikke tror på standardløsninger, og gerne vil tilbyde den mest optimale løsning hver gang.


Vi løser både rutineopgaver og komplekse opgaver, og I kan derfor henvende jer, hvad end der er tale om mindre låsearbejde, eller hvis I skal have installeret låsesystemer i en stor ejendom eller virksomhed.


Indhent et gratis og uforpligtende tilbud, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Er du i tvivl om noget? Så kontakt os via telefon på 82 82 82 01, eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Mekanisk låsesystem
Vi kan som professionel låsesmed servicere alle Låsesystemer der er på markedet. Når vi skal installere nye Låsesystemer, anbefaler vi typisk ABUS eller Ruko (Assa Abloy), da det er her man får mest for sine penge.


Det vigtigste ved et nyt låsesystem er selvfølgelig at det virker upåklageligt, samtidig er sikkert og har en lang levetid. Et ABUS Vitess låsesystem er f.eks patenteret frem til 2034.


Når et patent udløber giver det adgang for nøglehælebar til nøgleemnerne, på den måde kan der laves uautoriseret nøglekopiering.


Der findes både mekaniske og elektroniske låsesystemer (adgangskontrol), et mekanisk låsesystem er den prisvenlige løsning, hvor adgangskontrol er dyre løsning. – Afhængig af behov kan der være penge at spare på sigt ved at vælge et adgangskontrolsystem, da det er væsentlig billigere at administrerer og lave ændringer i.

Skræddersyet låsesystem

Vi tilpasser selvfølgelig hvert låsesystem ud for den pågældende ejendom.


Som udgangspunkt kan vi kombinere adgangsrettigheder på kryds og tværs, og der er altså ingen begrænsninger for hvem der kan komme hvor.

Serviceaftale til låsesystemet
Vedligeholder I jeres sikkerhedsløsning med løbende serviceeftersyn, forlænges de forskellige produkters levetid betydeligt.

Læs mere omkring låseløsninger fra nogle leverandører her:

Brug for et nyt låsesystem?

Ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

 
 
 
iLOQ
ABUS
Alternativt system