DØRAUTOMATIK

Opnå optimal gennemgang med dørautomatik

Vi tilbyder dørautomatik i både mekaniske og elektroniske versioner, og vores kompetente medarbejdere har installeret automatiske døre i alle slags ejendomme, hvilket gør at de derfor hurtigt, kan vurdere omfanget af en opgave. Ligeledes kan vi rådgive jer rigtigt på vej, således at I ikke risikerer at skulle skifte dørene igen inden for få år.


Med elektronisk dørautomatik får I døre, der automatisk åbner og lukker, hvilket er ideelt til områder, hvor man ikke ønsker konstant åbne døre.

Derfor bør I vælge BeSafe når det kommer til dørautomatik:


✔   Konkurrencedygtige priser.

✔   Vores personale sætter en ære i arbejdet.


✔   Altid gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

✔   Vi gør vores bedste for at opnå høj kundetilfredshed.

✔   Vi leverer altid den mest optimale løsning.

✔   Samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

✔   Altid ekstraordinær service.

✔   Vores personale er specialister.

✔   Godkendt af forsikringsselskaberne.

✔   Medlem af sikkerhedsbranchen.

✔   ISO 9001:2015 kvalitetsledelses certificeret.

✔   Med BeSafe får I kun godkendte kvalitetsprodukter.

Med elektronisk dørautomatik får I døre, der automatisk åbner og lukker, hvilket er ideelt til områder, hvor man ikke ønsker konstant åbne døre.

Lad trafikken flyde med elektronisk dørautomatik
I en stor virksomhed, hvor der er meget gennemgang mellem arealerne, kan elektronisk dørautomatik gøre hverdagen nemmere. Bevægelserne fra A til B flyder, og samtidigt lukkes der af for mindre områder, så der eksempelvis ikke opstår unødig støj.

 

Det er vigtigt for bygningens levetid at der sidder en korrekt indstillet dørpumpe/automatik på døren. man undgår slid på hængsler, låse og dørblade med en korrekt lukning af døren – Hvis en dør eksempelvis smækker for kraftigt i, ødelægger denne i værste fald selve låsekassen, slutblikket, hængslerne m.m.


Indhent et gratis og uforpligtende tilbud, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Er I i tvivl om noget? Så kontakt os via telefon på 82 82 82 01, eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Når det drejer sig om dørautomatik, er der mange muligheder


 Hængslet dørsystem     -     Skydørsautomatik    -     Sikkerhedskarruseldøre     -     Panikbeslag ved nødudgange

Elektrisk dørautomatik kan være en stor hjælp
Styringerne kan åbne og lukke døre, hvis der aktiveres en trykkontakt, på en fjernbetjening eller via en bevægelsessensor, der åbner og lukker døren automatisk.


Automatiske døråbnere kan også mindske fysisk krævende eller uhensigtsmæssige arbejdsstillinger i forbindelse med åbning af døre.

Lad dørene arbejde for jer
Har I behov for, at indgangen eller døren bliver åbnet automatisk, fordi I har mange kunder i jeres butik, besøgende til jeres virksomhed, altid har noget i hænderne eller trækker en cykel gennem porten?


Så er dørautomatik eller dørlukkere den helt rigtige løsning.

Nedsæt risikoen for smitte I forbindelse med coronapandemien har der været stor fokus på at mindske kontakt og smittespredning. Det handler om, at gøre mest muligt for at undgå unødig kontakt, som kan sprede bakterier og virus.

Nedsæt risikoen for smitte
I forbindelse med Corona pandemien har der været stor fokus på at mindske kontakt og smittespredning. Det handler om at gøre mest muligt for at undgå unødig kontakt, som kan sprede bakterier og virus.


Her kommer dørautomatik og automatiske døre ind i billedet, da døre kan åbnes og lukkes uden menneskelig berøring.


Det betyder, at en dør med dørautomatik ikke har den samme smitterisiko sammenlignet med en almindelig dør.

Læs mere omkring vores dørautomatik løsninger fra Dorma

Brug for en dørautomatikløsning?

Ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

 
 
 
Dorma
Alternativt system