Adgangskontrol

Skræddersyet adgangskontrol til jeres virksomhed

Adgangskontrol er en af vores kernekompetencer hos BeSafe. Vores medarbejdere har mange års erfaring med sikkerhedssystemer og har efterhånden set alle former for virksomheder. Netop af den grund kan vi også rådgive jer rigtigt på vej, således at I får et adgangskontrolsystem, der giver mening i lige netop jeres virksomhed.

Adgangskontrol er en effektiv metode til at administrere adgangsniveauerne i en virksomhed eller ejendom. Fordelen er, at I kan bestemme hvilke medarbejdere, der skal have adgang til hvilke områder i ejendommen.

I kan nemt administrere og ændre på adgangsniveauerne, hvorfor I har fuld kontrol og overblik over sikkerheden. Det kan også være en fordel, hvis I eksempelvis skal have renoveret, og håndværkerne derfor skal have adgang til bygningen i en begrænset periode.

Hos BeSafe tilbyder vi kun produkter og ydelser i absolut topkvalitet. Vi er ISO 9001 certificeret, og vi er forsikringsgodkendt. Vi bistår med både rådgivning, installation og service – og vi vil gerne vise jer, hvorfor vores kunder altid går glade hjem, efter opgaven er løst!

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Er du i tvivl om noget? Så kontakt os her.

FÅ UFORPLIGTENDE RÅDGIVNING

Udfyld vores formular
eller

Hvorfor vælge BeSafe som leverandør af adgangskontrol?

  • Vi er ISO 9001:2015 certificeret
  • Vi er godkendt af forsikringsselskaberne
  • Med BeSafe får I produkter i absolut topkvalitet til konkurrencedygtige priser
  • Vi tilbyder også en serviceaftale, når I køber adgangskontrol
  • Vi er medlem af sikkerhedsbranchen
  • Vi rådgiver altid ud fra missionen om at finde den mest optimale løsning, der er skræddersyet jeres individuelle behov
  • En service, som vi er rigtig stolte af, og som har medført høj kundetilfredshed
  • GARANTI for kvalitet. Vi anvender mærker som NOX, INTEGRA, SALTO, SmartAIR, Simonsvoss, SPC, Jablotron og DORMA KABA

Få uforpligtende tilbud

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud, så vender vi hurtigst muligt tilbage.
Rul til toppen