LÅSESMED

AKUT NUMMER

82 82 82 01

Har I brug for en fast låsesmed til jeres virksomhed?

BeSafe tilbyder en attraktiv serviceaftale til din virksomhed, boligforening, butik, eller offentlige institution. Når du indgår en låseservice aftale med os, hjælper vi med både pludseligt opståede problemer, samt vedligeholdelse af jeres installationer løbende.

 

Vores låseservice til erhverv, er tilpasset den enkelte virksomhed, og vi finder sammen den løsning der passer præcis til jeres behov.

 

En fast serviceaftale er ikke bare en god ide, men er som regel også mere kosteffektivt. Ved fast at bruge den samme låsesmed, vil låsesmeden hurtigt lære jeres virksomhed at kende, og dette forkorter både respons- og arbejdstiden på opgaverne.


Indhent et gratis og uforpligtende tilbud, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Er du i tvivl om noget? Så kontakt os via telefon på 82 82 82 01, eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

 

Hvad bør I overveje når I vælger låse til jeres virksomhed?

En låseløsning til virksomheder, skal i nogle tilfælde håndtere en stor mængde trafik af mennesker, der både tilgår og forlader bygningen i løbet af få timer.  I bør eksempelvis klarlægge hvilke og hvor mange personer der skal have adgang til bygningen, hvilke adgangsniveauer de forskellige medarbejdere skal have, samt hvilken type lås I ønsker.

 

Hos Besafe, har vi dybdegående viden inden for låsesystemer til erhverv.  Vi rådgiver jer fra start til slut, så I er sikre på at få præcis den løsning der matcher jeres behov og kriterier.

En låsesmedsaftale med os kunne indeholde:

✔   Udskiftning og servicering af låse

✔   Nøgle kopier

✔   Komplette låsesystemer med adgangskontrol

✔   Elektroniske kodelåse eller låse med adgangskort/adgangsbrik

✔   Opsætning og vedligehold af alarmsystemer, videoovervågning m.v.

✔   Hjælp med akutte problemer – døgnservice 7 dage i ugen

 

 

Derfor skal I vælge BeSafe til opgaven.

✔   Konkurrencedygtige priser.

✔   Låsesmede der sætter en ære i arbejdet.

✔   Vi leverer altid den mest optimale løsning.

✔   Samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

✔   Altid ekstraordinær service.

✔   Vores personale er specialister.

✔   Godkendt af forsikringsselskaberne.

✔   Medlem af sikkerhedsbranchen.

✔   ISO 9001:2015 kvalitetsledelses certificeret.

✔   Med BeSafe får I kun godkendte kvalitetsprodukter.

Vi løser både store og små opgaver, og vi vurderer meget gerne omfanget af jeres opgave, og giver efterfølgende et uforpligtende tilbud.


Vores personale er alle udstyret med en masse låsetekniske kompetencer, de har taget den godkendte låsesmed uddannelse og er derfor alle uddannede låsesmede,

hvilket gør dem i stand til at klare hvilken som helst låseopgave.


Alle vores montører er uddannede og har lang erfaring i branchen.

Udover høj professionalisme er du også sikret en ekstraordinær service, som I vil blive mødt med, lige meget hvor stor eller lille opgaven er.


Vi tror ikke på standardløsninger, hvorfor I altid kan forvente et skræddersyet tilbud, hvor der er taget højde for de individuelle forhold. På den måde sikrer vi, at I altid bliver præsenteret for et tilbud, hvor alt unødvendigt er skåret væk, og hvor I kun betaler for det faktiske arbejde, I får udført.

Læs mere omkring låseløsninger fra nogle leverandører her

Vi er eksperter i oplukning

At åbne en lås kan tage alt fra 5 minutter til en time alt efter hvilken lås, der er tale om. Alle låse er forskellige, men oftest er opgaven løst inden for 5-10 minutter.


Vores låsesmed bruger en godkendt låsepistol, der ikke skader din nuværende lås, så der oftest stadig er mulighed for at bruge den samme nøgle, efter vi har været der.

Ingen låse er for ”store” til os

Hos BeSafe gør vi meget ud af at fortælle omverdenen, at vi er det oplagte valg, hvis der skal bruges en låsesmed.


Vores personale er alle udstyret med en masse låsetekniske kompetencer, der gør dem i stand til at klare hvilken som helst låseopgave.

Haft indbrud? Lad os give et sikkerhedstjek

Har uheldet været ude, og der har været indbrud, så er det efterfølgende en god ide at sikre sig mod fremtidige ubudne gæster.


Lad os gennemgå jeres virksomhed eller bolig for fejl og mangler, og finde en skræddersyet løsning i forbindelse med fremadrettet sikring af jer og jeres værdier.

Lad os gøre jer trygge igen

Vi ved, hvor besværligt og ubehageligt det kan være, at have har låst sig ude, eller på anden måde ikke kan komme ind.


Derfor gør vi os umage, for at få den velkendte følelse af sikkerhed og tryghed tilbage igen, via vores arbejde.

Har I brug for en låsesmed, eller interesseret i en låseopgave, så ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

Kontakt BeSafe på telefonnummer 82 82 82 01