Provision ISR videoovervågning

Provision Isr

Provision Isr er et Israelsk multinationalt selskab, der blev grundlagt i 2007 for at imødekomme efterspørgslen efter produkter af høj kvalitet i det mellemste segment af CCTV-markedet.


Professionelle sikringsløsninger

Siden grundlæggelsen af Israel, er der kommet mange spillere i sikkerhedsbranchen, dette da mange Israelske sikkerhedsproducenter på egen grund har oplevet at skulle udføre sikkerhedsopgaver, dette gør også at disse har specialiseret sig i forskellige områder af sikkerhedsopgaver, herunder beredskabsstyring, cybersikkerhed, efterretning, beskyttelse af kritisk infrastruktur, smart-city og er i dag bland flere ting førende indenfor videoovervågning, også benævnt CCTV løsninger.


I dag betjener Provision Isr mere end 40 lande over hele verden med filialer og officielle eksklusive distributører, der arbejder som partnere for at markedsføre mærket i deres lande.

Vælg din næste Provision Isr videoovervågningsløsning fra BeSafe

Der er flere grunde til at vælge videoovervågning fra Provision Isr

Israelsk Knowhow og pålidelighed til fingerspidserne Da Israel har oplevet terrortrusler og udførelse af disse i årtier og er derfor, af ren nødvendighed, måtte udvikle en række specialer, deriblandt avanceret videoovervågning (CCTV).


Provision Isr giver dig mange muligheder, da udvalget af produkter, omfatter mange forskellige kameraserier, der alle er specielt designet til at hjælpe med at finde den bedst egnede løsning til enhver opgave.

Du kan besøge leverandørens hjemmeside her:

Vælg din næste Provision Isr videoovervågningsløsning fra BeSafe

Interesseret i videoovervågning fra Provision Isr, så ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

Kontakt BeSafe på telefonnummer 82 82 82 01