Dørtelefoni

Professionel dørtelefon i et design, der matcher bygningen

Mulighederne er mange inden for dørtelefoni og videotelefoni. Med nye teknologiske løsninger kan du eksempelvis få opkaldene ind på mobilen, og samtidigt se, hvem der står på gaden. Hos BeSafe kan du få alt fra den klassiske dørtelefon til den moderne, online-dørtelefon med inkorporeret video.

Vi møder mange kunder, som egentlig ikke har så mange krav til dørtelefonen – den skal blot fungere uden problemer. De fleste vil dog også gerne have muligheden for at vælge en dørtelefon, der matcher bygningens udtryk. Hos BeSafe har vi et bredt udvalg af dørtelefoner, og vi hjælper med alle led i processen. Hvis I beskriver, hvad I ønsker, og hvilke krav I har til funktionaliteten, vil vi gerne garantere, at vi har løsningen.

Vores medarbejdere er yderst professionelle og har arbejdet med dørtelefoni i alle afskygninger. Vi hjælper med både rådgivning, installation og service. På den måde kan I koncentrere jer om andre – og vigtigere – ting. Med BeSafe behøver I ikke bekymre jer om noget – vi tilbyder en serviceaftale efterfølgende, så I ikke skal bruge en masse unødig tid i tilfælde af problemer. Og vi rykker selvfølgelig hurtigt ud.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Er du i tvivl om noget? Så kontakt os her.

FÅ UFORPLIGTENDE RÅDGIVNING

Udfyld vores formular
eller

Hvorfor vælge BeSafe som jeres leverandør af dørtelefoni?

  • Med BeSafe får I produkter i absolut topkvalitet til konkurrencedygtige priser
  • Vi finder den mest optimale løsning, der er skræddersyet jeres individuelle behov
  • Ekstraordinær service
  • Høj kundetilfredshed
  • Hurtig udrykning ved akutte problemer
  • Vi giver et uforpligtende tilbud – og vi vender hurtigt tilbage!
  • Vi er ISO 9001:2015 certificeret og dermed godkendt af forsikringsselskaberne
  • Vi er medlem af sikkerhedsbranchen

Få uforpligtende tilbud

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud, så vender vi hurtigst muligt tilbage.
Rul til toppen