Adgangskontrol til erhverv
Med adgangskontrol får du både en større sikkerhed samt et overblik over, hvem der har adgang til din erhvervsejendom, arbejdsplads, lagerhal og lignende. Der findes mange forskellige typer af trådløs adgangskontrol såsom adgangskontrol med brik, adgangskontrol med kode eller biometrisk adgangskontrol.
Låseplan for dit nye abus vitess Låsesystem
Løsning

Et låsesystem med høj sikkerhed

Et låsesystem fra BeSafe er den mest prisvenlige metode til at få kontrol over adgange til f.eks. ejendomme, arbejdspladser, haller og lignende. Nøglerne er patenterede og kan ikke kopieres.

Vi er certificerede igennem SikkerhedsBranchen til at installere sikkerhedssystemer med højt sikkerheds niveau.

Kontakt os
Låseplan for dit nye abus vitess Låsesystem
Løsning

Et låsesystem med høj sikkerhed

Et låsesystem fra BeSafe er den mest prisvenlige metode til at få kontrol over adgange til f.eks. ejendomme, arbejdspladser, haller og lignende. Nøglerne er patenterede og kan ikke kopieres.

Vi er certificerede igennem SikkerhedsBranchen til at installere sikkerhedssystemer med højt sikkerheds niveau.

Kontakt os

Adgangskontrol til erhverv på dine præmisser

Forskellen mellem adgangskontrol og elektronisk adgangskontrol er primært, at elektronisk adgangskontrol bruger elektronisk udstyr til at administrere og kontrollere adgangen, mens adgangskontrol kan omfatte flere forskellige metoder, herunder også de mere traditionelle fysiske metoder som f.eks. nøgler og låse. Det skal du læse meget mere om herunder.

Adgangskontrol tilpasset dine behov

Vi tilpasser enhver adgangskontrol ud fra dine ønsker til den pågældende ejendom. Når vi opretter et nyt adgangssystem, kan vi kombinere adgangsrettigheder på kryds og tværs.

I styrer adgangsrettighederne

Med elektronisk låsesystem kan I selv nemmere sætte begrænsningen for hvordan I ønsker det, både på adgangsniveau og hvordan personer skal kunne tilgå adgang, f.eks. om det skal være med pinkode, adgangsbrik, kort eller fingeraftryk. Nogle kombinerer det med et mekanisk låsesystem til indre døre.

Adgangskontrol kan med fordel kombineres med alarm, dørautomatik, dørtelefoni og videoovervågning, og implementeres i den adgangskontrol I vælger.

Bestiller du et adgangskontrolsystem fra BeSafe får du altid:

  • De nyeste løsninger på markedet
  • Forsikringsgodkende løsninger
  • Rådgivning baseret på mange års erfaring
  • Mulighed for tilkøb af serviceaftale
  • Kvalitetssikring gennem ensartede processer

Vi er ISO9001/2018-certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen. Du kan derfor regne med, at vi hver gang lever op til vores egen høje standard inden for elektronisk adgangskontrol til erhverv.

BeSafe sikrer dig med elektronisk adgangskontrol

Hos BeSafe ønsker vi at yde en ekstraordinær service for vores erhvervskunder, og vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller valg af materialer. Vi rådgiver, monterer, vedligeholder og servicerer forskellige løsninger til elektronisk adgangskontrol.

Hos BeSafe tilbyder vi desuden hele løsninger. Det betyder, at du kun skal nøjes med et enkelt telefonopkald for at få den fulde pakke inden for sikringsløsninger. Her kan du finde relevant viden om erhvervsalarmer, dørautomatik, dørtelefon, låsesystemer og videoovervågning.

BeSafe sørger for din elektroniske adgangskontrol – døgnet rundt!

Med elektronisk adgangskontrol kan du nemt slette eller ændre adgangsbrikken i systemet, helt uden omkostninger, som du ellers ville have haft med tabte nøgler. Er et problem mere komplekst har vi naturligvis en døgnvagt. Vi tilbyder adgang til vores velfungerende service- og beredskabsafdeling. Den står klar til at løse alle slags opgaver – også de akutte. Hvis du bliver udsat for indbrud eller hærværk, er BeSafe en del af LHG Gruppen Danmark. Sammen har vi vores egen skadeservice, så vi kan tilbyde straks-assistance, hvis du bliver udsat for tyveri eller hærværk. De er kompetente til at samarbejde med beredskab og politi på stedet, så sporbevaring sikres i forbindelse med indbrud eller hærværk.

Hvorfor skal du vælge elektronisk adgangskontrol?

Når vi opretter et nyt system for elektronisk adgangskontrol, kan vi kombinere adgangsrettigheder på kryds og tværs af (u)budne gæster. Med et elektronisk låsesystem kan I nemmere sætte begrænsninger for, hvordan I ønsker det – både på adgangsniveau samt, hvordan personer skal kunne få adgang. Skal det fx være adgangskontrol med pinkode, adgangskontrol med adgangsbrik, adgangskontrol med kort eller biometrisk adgangskontrol med fingeraftryk? Det skal du læse mere om her – der er nemlig forskel på et mekanisk låsesystem og et elektronisk låsesystem.

Referencer

Hvad siger vores kunder

Hos Jensen Byg sætter vi en ære i at levere håndværk af den højeste kvalitet. På den måde sikrer vi glade og tilfredse kunder. Det er derfor vi benytter BeSafe. BeSafe ved alt om låsesystemer og er derfor vores foretrukne sikringspartner på projekter, hvor vi er hovedentreprenører. Kvaliteten og serviceniveauet er altid i top, uanset opgavens størrelse.

Karsten Jensen

Direktør
Referencer

Hvad siger vores kunder

I vores arbejde for blandt andet forsikringsselskaber, ejendomsselskaber, erhvervsejendomme og offentlige bygherrer, benytter vi BeSafe som fast underleverandør. De er eksperter i opgaver omkring udskiftning af døre. De står for alt låsearbejdet, uanset om kunden vil have mekanisk eller elektronisk adgangskontrol. Handler det om udskiftning af en opgangsdør, sørger BeSafe også for at tilslutte det til deres dørtelefon.

At benytte BeSafe som underleverandør, er en beslutning vi er rigtig glade for vi har taget

LH Træbyg

Lars Castrup Hansen

Indehaver
Referencer

Hvad siger vores kunder

Ejedomsforeningen har fået installeret adgangskontrol med adgangsbrikker til opgangsdørene og skralderum. Dendaglige administration af adgangskontrollen udføres af ejendomsadministratorenog BeSafes serviceafdeling. Det sikrer at der altid er en bemanding til stede,hvis noget pludseligt skulle opstå.

Adgangskontrol - Slotsbryggen

Thomas Andersen

Kasserer E/F Slotsbryggen
Referencer

Hvad siger vores kunder

I vores arbejde for blandt andet forsikringsselskaber, ejendomsselskaber, erhvervsejendomme og offentlige bygherrer, benytter vi BeSafe. De er vores faste samarbejdspartner og eksperter i opgaver omkring udskiftning af døre. De står for alt låsearbejdet, uanset om kunden vil have mekanisk eller elektronisk adgangskontrol. BeSafe er også en vigtig ressource ved udskiftning af opgangsdøre. For at undgå nedetid, sørger BeSafe både for det og for tilslutning til dørtelefoner.

Låsearbejde + Adgangskontrol - LH Træbyg

Lars Hansen

Direktør
Referencer

Hvad siger vores kunder

Dørautomatik sikrer at beboerne ikke selv skal åbne døre

Vi har en del beboere, for hvem der betyder alverden, at de ikke længere skal bakse med nøgler og åbning af døre, mens de samtidig står med indkøbsposer i hænderne. Automatisk døråbning har virkelig gjort en kæmpe forskel, udtaler Thomas.

Dørautomatik - Slotsbryggen

Thomas Andersen

Kasser, EF Slotsbryggen
Referencer

Hvad siger vores kunder

Dørtelefoni med video har skabt større tryghed for ældre beboere

At vores beboere nu, ved hjælp af deres nye videodisplay i hustelefonen, kan se hvem de lukker ind, har øget trygheden for dem. Vi er meget glade for løsningen.

Det betyder meget for os og vores beboere, at ejerforeningen er attraktiv og tryg. Bydelen har udviklet sig meget de senere år. Vi skal udvikle os med, siger Thomas, der til dagligt er foreningens kasserer.

Dørtelefon - Slotsbryggen

Thomas Andersen

Kasserer, EF Slotsbryggen
Referencer

Hvad siger vores kunder

Jeg er meget imponeret over rådgivningen og arbejdet fra BeSafe

Inden vi snakkede med BeSafe var vi usikre på hvilken alarmløsning vi var på udkig efter til at beskytte vores dyre komponenter. Med professionel rådgivning fra Mathias og teamet fik vi designet og installeret en alarmløsning med tilhørende tågekanon. Det betyder at hvis alarmen går, så fyldes lokalet med en maksimal mængde tåge i løbet af kort tid. Det giver os den tryghed vi har brug for.

Alarm + Tåge - Woodsense

Jeppe Rasmussen

CEO, Founder
Referencer

Hvad siger vores kunder

Jeg vil anbefale alarmsystemer fra BeSafe til alle størrelsevirksomheder

Servicehusets slogan er ”glæden ved et rent hjem.” Med et nyt, intuitivt alarmsystem fra BeSafe oplever vi nu selv ”glæden ved et sikkert hovedkontor.” Løsningen er utrolig nem at betjene. Der skal lyde en stor ros til BeSafe for deres professionalisme. Vi modtog dokumentation for det udførte arbejde, samt en installationserklæring til vores forsikringsselskab. BeSafe har styr på processerne.

Alarm - Servicehuset

Tina Mikkelsen

Økonomi ansvarlig
Referencer

Hvad siger vores kunder

Et alarmsystem tilpasset lige præcis til os

Ingen bryder sig om ubudne gæster. Derfor har BeSafe designet og implementeret alarmløsninger til vores kontorer rundt om i landet. Løsningen sender notifikationer til udvalgte medarbejdere ved alarm. Den er også opkoblet til en kontrolcentral, der tager over, hvis medarbejderne ikke reagerer. BeSafe har rådgivet og tilpasset løsningen lige præcis til vores behov. Det giver os den tryghed vi har behov for.

Alarm - LH Skadeservice

Torben Rusbjerg

Direktør
Referencer

Hvad siger vores kunder

BeSafe’s arbejde og tilgængelighed betyder rigtig meget for os

Til sikring af vores mange butikker har vi brug for komplekse sikkerhedsløsninger – og vi har brug for en partner, der leverer en unik service, når vi har brug for det, uanset tid på døgnet. BeSafe har rådgivet og installeret vores løsninger, der bl.a. består af videoovervågning, alarmanlæg, tågesikring, adgangskontrol, samt låsearbejde. Næsten endnu vigtigere, står BeSafe klar til at løse ad hoc-opgaver når som helst.

AIA, ADK, TVO, MEK, Tåge - Casino House

Aslam Perviz

Indehaver
Referencer

Hvad siger vores kunder

Hos Jensen Byg sætter vi en ære i at levere håndværk af den højeste kvalitet. På den måde sikrer vi glade og tilfredse kunder. Det er derfor vi benytter BeSafe. BeSafe ved alt om låsesystemer og er derfor vores foretrukne sikringspartner på projekter, hvor vi er hovedentreprenører. Kvaliteten og serviceniveauet er altid i top, uanset opgavens størrelse.

Låsesystemer - Jensen Byg

Karsten Jensen

Direktør

Hvad er et mekanisk låsesystem?

Når man tænker på et mekanisk låsesystem, kan man næsten høre for sig, hvordan pedellens tunge nøglebundt rasler fra bæltespændet, når vedkommende går langs gangene på og i folkeskolens mørke skær. Og det er faktisk også, hvad der er kendetegnet ved et mekanisk låsesystem; det gode gamle nøglebundt. Fordelen ved et mekanisk låsesystem er, at de er billige i drift og implementering. Ulempen er dog, at de ikke har et højt nok sikkerhedsniveau til at sikre den rette adgangskontrol. Derfor anbefaler vi hos BeSafe altid et elektronisk låsesystem og ellers en kombination af begge. Hvorfor skal du læse mere om herunder.

Hvad er et elektronisk låsesystem?

Et elektronisk låsesystem har et meget højt sikkerhedsniveau. Elektronisk adgangskontrol er lige så den fremtidssikrede løsning, der i drift er mest prisvenlig, da ændringer i adgangsrettigheder aldrig kræver udskiftning af komponenter.  Afhængig af behov kan der være penge at spare på sigt ved at vælge et elektronisk låsesystem.

Det kan både være:

  • Adgangskontrol med pinkode,
  • Adgangskontrol med adgangsbrik
  • Adgangskontrol med kort
  • Biometrisk adgangskontrol – fx med fingeraftryk

Hvilket låsesystem skal du bruge?

Vi vælger det rigtige låsesystem sammen med jer. Da vi er uafhængige af producenter, kan vi vælge imellem de forskellige låsesystemer og udvælge det system, som passer lige netop til jeres behov. Det vigtigste ved et nyt låsesystem er selvfølgelig, at det for vores erhvervskunder virker upåklageligt. Vi installerer kun professionelle kvalitetsprodukter med høj sikkerhed og lang levetid.

Besked

Send os en besked

Skriv endelig til os, vi sidder klar til at hjælpe

Når du udfylder og indsender kontaktformularen, indhenter vi personoplysninger. Du kan læse nærmere om dine rettigheder og hvordan vi behandler dine data på https://www.besafe.dk/om-os/privatlivspolitik
Tak for din besked, vi vender tilbage snarest!
Der skete en fejl, ring til os i stedet: 82 82 82 01