SIKRINGSLØSNINGER

BeSafe tilbyder (næsten) alt indenfor sikringsopgaver og løsninger.

På baggrund af vore tidligere erfaringer og løsninger, har vi i nedenstående oversigt opbygget komplette sikringsløsninger målrettet fortskellige typer af brancher.


Klik på ikonet for netop den løsning du kunne have været interesseret i, og læs mere.


Book et møde og hør, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, eller kontakt os på telefon 82 82 82 01 eller via kontaktformularen nederst på siden

Segmenterede sikringsløsninger

Sikringsløsninger til nonfood / butiksområdet

Skal I opgradere jeres sikringsløsning?
Ring til os, eller udfyld nedenstående kontaktformular

 
 
 
Frisør
Vinhandler
Tøjbutik
Isenkræmmer
Cykelhandler
Bilforhandler
Kontor
Anden sikringsløsning
 
 
Opgrader sikkerheden i jeres frisørsalon med ordentlige dørlåse, et alarmsystem og evt. videoovervågning. Lad os give et uforpligtende gratis sikkerhedstjek.
Opgrader sikkerheden i jeres bilforhandlerbutik med ordentlige dørlåse, et alarmsystem og evt. videoovervågning. Lad os give et uforpligtende gratis sikkerhedstjek.
Opgrader sikkerheden i jeres tøjbutik med ordentlige dørlåse, et alarmsystem og evt. videoovervågning. Lad os give et uforpligtende gratis sikkerhedstjek.
Opgrader sikkerheden i jeres isenkræmmer med ordentlige dørlåse, et alarmsystem og evt. videoovervågning. Lad os give et uforpligtende gratis sikkerhedstjek.
Opgrader sikkerheden i jeres kontorer med ordentlige dørlåse, et alarmsystem og evt. videoovervågning. Lad os give et uforpligtende gratis sikkerhedstjek.
Opgrader sikkerheden i jeres cykelhandlerbutik med ordentlige dørlåse, et alarmsystem og evt. videoovervågning. Lad os give et uforpligtende gratis sikkerhedstjek.
Opgrader sikkerheden i jeres vinhandel med ordentlige dørlåse, et alarmsystem og evt. videoovervågning. Lad os give et uforpligtende gratis sikkerhedstjek.